Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un yeni dizisiyle ilgili kafa karıştıran durum!

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisiyle ilgili kafa karıştıran durum!

tarafından ker_def

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisiyle ilgili kafa karıştıran durum! 8

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, bu duruma köşesine taşımış ve “Yazara saygısızlık değil mi bu?” başlığını atmıştır. O da dizinin adı olmadığını belirtmiş, İpek Gökdel’in romanından uyarlama mı, esinleme mi? diyerek durumu gözler önüne sermiştir.

Ancak ortada kimsenin anlamadığı garip bir durum var. Dizinin ismi ve hikayeye konu olan kitabın ve yazarın isminin tanıtımlarda kullanılmaması dikkat çekmişti.

Yukarıdaki poster Netflix’in resmi bir panosu mu bilemiyorum. Yazarı ismi yok. İpek Gökdel bu konuya ne diyor bilemiyorum. Yazara telif hakkı ödememek içim mi bunu yapıyorlar anlamadım.

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisiyle ilgili kafa karıştıran durum! 9

İlk bölümlerde Hakan’ın çocukluk ve gençlik yılları Denizli-Tavas’da bir köyde geçiyor. İlk bölümde olamayacak mı? Yoksa geri dönüşle mi gösterilecek. Romanda adı Yavuz, kızın adı da Aslı olarak geçiyor. Niçin bu isimler kullanılmıyor. Tamam Hakan ve Leyla’ya da itirazım yok ama!

Artık çekimler başladı. Ben şimdi pişmiş aşa su katmayayım. Nasip olursa Eylül ayında İnternette Netflix sitesinde seyredeceğiz. Bu diziyi seyretmek isteyenler mutlaka Netfix sitesine üye olması gerekiyor.

Umut ediyorum bu fantastik dizi, Çağatay Ulusoy’um muhteşem oyunu ile doyumsuz bir dizi olacaktır.

Çağatay Ulusoy ve ekibi başarılar dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar – Milliyet Blog