Ana sayfa Dizi Haberleri Çağla ve Çınar gitti ama Aşk Mantık İntikam dizisine yeni bir ikili geldi

Çağla ve Çınar gitti ama Aşk Mantık İntikam dizisine yeni bir ikili geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisinde hikayede büyük bir değişim yaşanacak. Geçtiğimiz aylarda zaman atlaması ile bir değişim gerçekleşmiş ama bu durum hikayenin gidişatında yeterli olmadı ki, senaristler bu sefer köklü bir değişiklik adımı attı.

Çınar ve Çağla karakterleri diziden gidiyor… Burak Yörük ile Melisa Döngel ikilisi diziden ayrılırken, Esra ve Ozan karakterleri için yeni bir dönem başlıyor. Ancak hikayeyi ilginç hale getirmek için yeni oyuncular da diziye katılacak ve bu durum bazı yeni düzenlemelerin de işaretlerini veriyor.

Sebahat Kumaş ile Erdem Şanlı ikilisi yeni dönemde dizinin yeni ikilisi olarak öne çıkacak. Yakın arkadaş olan Barış ve Rüya karakterlerini canlandıracak olan ikilinin performansı şimdiden merak konusu oldu.

Çağla ve Çınar gitti ama Aşk Mantık İntikam dizisine yeni bir ikili geldi 26

Rüya’nın mahalleden arkadaşı olan Barış, onun bütün sırlarını biliyor. Birbirleri ile her şeyi paylaşan bu yakın arkadaş, bir çok olayı birlikte atlattı. Her türlü zorluktan Barış sayesinde kurtulan Rüya için Ozan’ın asistanı olmak yeni olayların da başlangıcı anlamına gelecek.

Aşk Mantık İntikam dizisinin şimdiye kadar güçlü bir izleyici ilgisi sayesinde ayakta kaldığını ve hikayede yapılan bu düzenlemelerin de aslında izleyicilerin Çınar ile Çağla karakterlerine yönelik büyük tepkisinin ardından gelmesi de dikkatlerden kaçmıyor.