Ana sayfa Sosyal Medya Hatice Şendil hayranlarına yeni dizi müjdesi verdi, hikayeden ilk ipucu da geldi!

Hatice Şendil hayranlarına yeni dizi müjdesi verdi, hikayeden ilk ipucu da geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılında uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönüş yapan Hatice Şendil, Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide başrolde yer aldı. Tek sezon süren dizide botoksu görüntüsü nedeniyle eleştiriler de alan oyuncu, yoğun bir dönem geçirdi.

Yapımcı eşi Burak Sağyaşar’ın da geçen yıl çok çalıştığını anlatan Hatice Şendil, “Hepimizin için daha sakin ve bekleyerek geçirdiğimiz bir sene oldu” diye konuştu. Oyuncu, iş dışında evde vakit geçirdiğini ve çevresine sahip çıkarak pandemiden korunmaya çaba harcadığını anlattı.

Uyanış Büyük Selçuklu projesinden sonra yeni proje görüşmeleri yaptığını söyleyen Hatice Şendil, kendisini heyecanlandıran yeni bir iş buldu. Yeni dizi projesi hakkında ipucu veren oyuncu, “Modern bir kadın hikayesi olacak, iyi bir iş olacak bence” diye konuştu.

Hatice Şendil, yeniden setlere dönme kararı alarak hayranlarını da memnun etmiş oldu. Kadın hikayelerinin öne çıktığı son dönemde izleyiciler de bu tür yapımlara daha çok dikkat ediyor. Modern bir hikaye ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Hatice Şendil, projenin senaryosuna yönelik bazı değişiklikler yapıldığından bahsetti.

Hatice Şendil hayranlarına yeni dizi müjdesi verdi, hikayeden ilk ipucu da geldi! 7

Oyuncu, “Ben de senaryonun bana gelmesini bekliyorum. Görüşüyoruz” dedi. Henüz imza atmadığının altını çizen oyuncu, bir televizyon dizisi olacağını sözlerine ekledi.

Setlerde çalışma şartlarının çok zor olduğunun altını çizen oyuncu, bu tür ortamlarda sabrın ve tahammülün azaldığı itirafını yaptı. Hatice Şendil, “Ben çalışırken duygularımızı biraz bastırmamız gerektiğini düşünüyorum. Sevmek değil, saygı duymak daha öncelikli. Hepimizin görevi saygı duyarak çalışmak. Sadece oyuncu arkadaşlar birbirlerine değil, ekibe de aynı saygıyı göstermesi gerekiyor” diye konuştu.

Daha iyi oyunculuk için senaryo yazmayı bilmesi gerektiğini düşünen Hatice Şendil, bu nedenle de senaryo denemeleri yaptığını söyledi. Gelecekte bir hikaye üretebilir ise bunu hayata geçirmenin kariyeri için çok güzel bir adım olacağını belirten oyuncu, yazı yazmayı çok sevdiğini de sözlerine ekledi.