Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Çorumlu, Güldür Güldür’den ayrıldı! Aile Babası dizisinde bakın kimle oynayacak?

Çağlar Çorumlu, Güldür Güldür’den ayrıldı! Aile Babası dizisinde bakın kimle oynayacak?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show’un sevilen yüzlerinden olan Çağlar Çorumlu, geçtiğimiz yıllarda ekipten ayrılarak Gülse Birsel’in Jet Sosyete dizisine geçmişti. Star’da başlayıp TV8’de ekran macerası biten diziden ayrılan Çağlar Çorumlu, geçtiğimiz sezon yeniden Güldür Güldür’e dönmüştü.

İzleyicinin Güldür Güldür ile özdeşleştirdiği isimlerden birisi olan Çağlar Çorumlu, şansını yine bir dizide denemek için yola çıktı tekrar. Bu kez Kanal D’de yayınlanacak bir komedi dizisiyle ekrana gelecek. Çağlar Çorumlu’nun partneri ise sevilen oyuncu Şebnem Bozoklu olacak.

Çağlar Çorumlu, Güldür Güldür'den ayrıldı! Aile Babası dizisinde bakın kimle oynayacak? 8

İkilinin dizisi hayranları tarafından heyecanla beklenirken, Bozoklu ve Çorumlu gibi iki başarılı ismin dizisinin de hayli iddialı olacağı şimdiden belli! Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin hazırlıkları sürüyor. Eylül sezonunda ekrana gelmesi beklenen diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

tv100’de Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre diziye sevilen usta oyuncu Salih Kalyon da katıldı. Gelin kaynana çatışması üzerine kurulu olan dizinin yönetmenliğini Hakan Algül yaparken, senaryosunu ise usta kalem Tayfun Güneyer yazıyor.

Çağlar Çorumlu, Güldür Güldür'den ayrıldı! Aile Babası dizisinde bakın kimle oynayacak? 9

Bu arada verilen bilgiler arasında sitcom için İpek Bilgin’e de teklif götürüldüğü ifade ediliyor. Proje için çekimlerin Eylül ayında başlaması planlanmakta.