Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinin Sibel’i Esra Bilgiç’in başına talih kuşu kondu! Pakistan’ı sallayacak anlaşma!

Ramo dizisinin Sibel’i Esra Bilgiç’in başına talih kuşu kondu! Pakistan’ı sallayacak anlaşma!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Onu ilk olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun rolüyle izledik. 1992 doğumlu oyuncu, 2014 yılından beri ekranlarda. Genç oyuncu, TRT1’in iddialı yapımı Diriliş Ertuğrul’un yurtdışına da satılmasıyla ismini kısa sürede başka ülkelerde de duyurdu. Milli futbolcu Gökhan Töre ile 2017’de evlenen ve 2 yıllık evliliğinin ardından 2019’da boşanan oyuncu, şimdilerde Ramo dizisiyle gündemde.

Ankara doğumlu olan oyuncu önce Hacettepe Üniversitesi’nde Arkeoloji okumuş ve sonrasında da Bilkent’in Uluslarası İlişkiler Bölümünde okumaya başlamış. Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almasının ardından bir anda dikkatleri çeken Esra Bilgiç, daha sonra ani bir kararla diziden ayrılmıştı.

Sonrasında Kanal D’de ömrü kısa süren Bir Umut Yeter dizisinde oynayan Esra Bilgiç, bir süre Londra’ya giderek oyunculuk eğitimi almıştı. Tekrar Türkiye’ye gelen oyuncu bu kez Ramo dizisiyle ekranlara gelmeye başladı. Murat Yıldırım ile iyi bir ekran uyumu yakalayan Bilgiç, Sibel karakteriyle de çok sevildi.

Ramo dizisinin Sibel'i Esra Bilgiç'in başına talih kuşu kondu! Pakistan'ı sallayacak anlaşma! 8

Oyuncu, şu sıralar Pakistan’da da hayli dikkat çeken bir isim. Zira geçtiğimiz günlerde ülkenin önemli bir operatör markası ile anlaşma yapmıştı. Bu kez yine Pakistan’dan 2 reklam teklifi alan oyuncu, ülkedeki hayranlarını uçuracak teklife imza attı. Gazeteci Birsen Altuntaş, Sibel Bilgiç’e Pakistan’daki markaların reklam teklifi yağdırdığını da kulis bilgisi olarak vermekte. Bu arada Esra Bilgiç’in oynayacağı reklam filmlerinden birini de ünlü yönetmen Ali Bilgin’in yöneteceğini paylaştı. Bilgin şu anda Ay Yapım’ın Star TV için hazırladığı Menajerimi Ara dizisinin de yönetmenliğini yapmakta.

Esra Bilgiç, geçtiğimiz günlerde Pakistan’da marka yüzü olduğu operatör firması ile bağlantı yaptığı bir anda çekilen bu fotoğrafını da instagram’da paylaşmıştı…

Ramo dizisinin Sibel'i Esra Bilgiç'in başına talih kuşu kondu! Pakistan'ı sallayacak anlaşma! 9