Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisi için geri sayım başladı! Canan Ergüder, sosyal medyadan selamı çaktı!

Menajerimi Ara dizisi için geri sayım başladı! Canan Ergüder, sosyal medyadan selamı çaktı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’in ‘Call May Agent’ isimli diziden uyarlanan yerli versiyonu Menajerimi Ara dizisi bu akşam başlıyor! Star TV’de yayınlanacak olan dizinin fragmanları bir süre önce dönmeye başlamıştı. Heyecanla beklenen Ay Yapım imzalı dizi, kadrosuyla olduğu kadar hikayesiyle ve konuk oyuncularıyla da büyük ilgi çekecek.

Dizinin ilk bölümü bu akşam 20:00’de ekranda olacak. Ünlüler ve menajerlerinin dünyasının içinde neler yaşandığını anlatan dizi, konuk oyuncularıyla da çok konuşulacak bir yapım. Zira bu isimler arasında Tuba Büyüküstün de yer alıyor. Her bölümde ünlü konukların olacağı dizinin kadrosunda ise Barış Falay, Canan Ergüder, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş yer almakta.

Bu akşam Tuba Büyüküstün’ün de yer alacağı ilk bölüm heyecanla beklenirken, Canan Ergüder de yaptığı paylaşımla heyecanı arttırdı. Oyuncu, yaptığı paylaşımda büyük emek verilen dizinin çekimlerinde aynı zamanda çok eğlendiklerini de ifade ederek takipçilerine ilk bölümü duyurdu.

Fragmanları yayınlanmaya başladıktan sonra heyecanla beklenen bir yapım oldu Menajerimi ara. Canan Ergüder de dizinin kilit isimlerinden birine hayat veriyor. Oyuncu, uzun bir aranın ardından ekrana bu diziyle dönmüş olacak. Son olarak 2017’de Yıldızlar Şahidim dizisinde oynamış, daha sonra da Behzat Ç.’nin devamı niteliğinde BluTV için çekilen bölümlerde yer almıştı.

Oyuncunun hayranları da onu yeniden ekranda görmeyi heyecanla bekliyor.

İşte Canan Ergüder’in o paylaşımı:

Son 3 saat…
Bu akşam sizlerle buluşma akşamı. Çok emek var. Ve çok eğlendik. Umarım izlerken keyif alır ve bizleri yalnız bırakmazsınız.
@menajerimiaradizi @ayyapim @fatihartman @bfalay @ahseneroglu22 @aysenilsamlioglu @semisirtikkizil @gamzek8 @yaprakmed @nazlisenem @denizcanaktasofficial @startv

Menajerimi Ara dizisi için geri sayım başladı! Canan Ergüder, sosyal medyadan selamı çaktı! 7

Dizi hakkında detaylar…

Hayallerinin peşinde, Antalya’dan İstanbul’a gelen Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) kendini sektörün önde gelen menajerlik şirketlerinden Ego Ajans’ta bulmasıyla hayatı tamamen değişiyor.

Menajerlerin rekabet ve hırs; oyuncuların ise umut, hayal kırıklıkları ve ego savaşlarıyla dolu dünyasında ayakta kalmaya çalışan Dicle, aynı zamanda yıllar önce onu terk eden ve aynı ajansta menajer olarak çalışan babası Kıraç’a (Barış Falay) karşı da mücadele verecek. Dicle ajansın diğer menajerleri olan Feris (Canan Ergüder), Çınar (Fatih Artman) ve Peride’den (Ayşenil Şamlıoğlu) bu dünyanın inceliklerini öğrenirken, genç bir oyuncu olan Barış’la (Deniz Can Aktaş) tanışması ise onu masalsı bir aşk hikayesinin başrolü yapacak.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yanı sıra; Semi Sırtıkkızıl, Gamze Karaduman, Nazlı Senem Ünal, Bedir Bedir, Pınar Ünsal, Aslı Mavitan, Yaprak Medine, Buse Sinem İren, Melisa Seda, Duygu Şen ve İdeal Beran Kotan’ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle seyirciyi her hafta ekrana kilitleyecek dizi, her bölüm kendi kimliğiyle konuk olacak birbirinden ünlü isimlerle de çok konuşulacak.

Sıra dışı hikayesiyle merak uyandıran dizinin senaryosu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleminden çıkarken, Ali Bilgin ise dizinin yönetmenliğini üstleniyor. Renkli ve eğlenceli bir dünyanın sır perdesini aralayan ‘Menajerimi Ara’ bu akşam 20.00’da Star TV ekranlarında başlıyor!