Ana sayfa Sosyal Medya Yıldız oyuncu kadrosuyla Hazine bugün vizyonda!..

Yıldız oyuncu kadrosuyla Hazine bugün vizyonda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yönetmenliğini  Canbert Yerguz’un yaptığı senaryosunu yine Canbert Yerguz ile birlikte Burak Yerlikaya’nın kaleme aldığı komedi filmi Hazine bugün vizyona girdi.

Filmde Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Şükran Ovalı, Serkan Keskin, Aslıhan Gürbüz, Gürhan Altundaş ve Hasibe Eren’in aralarında bulunduğu yıldız oyuncu kadrosu yer alıyor.

Hazine’de, annesinin cenazesine katılmak için gittiği kasabada kendisini beklenmedik durumların içinde bulan bir adamın hikayesi anlatılıyor.

Devlet memuru olan Mesut, annesinin ölüm haberini alır ve cenazesine katılmak için yıllar önce ayrıldığı, doğup büyüdüğü kasabaya geri döner. Annesine karşı son görevini yerine getirmek için kasabaya gelen Mesut’un aklındaki tek şey, bir an önce İstanbul’a dönüp yarım kalan gönül meselesini tamamlamaktır. Ancak işler Mesut’un planladığı gibi gitmez ve düşündüğünden daha fazla köyde kalmak zorunda kalır. Bu sırada kardeşi Musa yüzünden bir define kazısına katılan Mesut, kendisini türlü maceraların içinde bulur.

Yıldız oyuncu kadrosuyla Hazine bugün vizyonda!.. 7

BKM yapımı Hazine’nin geçtiğimiz günlerde yapılan galasına katılan oyuncuların yaptıkları açıklamalar filme olan merakı da artırdı. İzleme öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncular, Hazine için; ‘Kara komedi türünde özel bir film yaptık. Seyirciye farklı duygular yaşatmaya çalıştığımız, zincirleme bir hikaye. Romantik, komik, dramatik duyguları aynı anda yaşayacağınız yanlış anlaşılmalar silsilesi içinde tam bir kara komedi. Güçlü bir hikaye örgüsü var, sinemada seyirciye kalıpların dışında bir film sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz’ yorumunda bulundular.