Ana sayfa Sinema Çağlar Çorumlu hayranları Hazine filmine bayılacak!

Çağlar Çorumlu hayranları Hazine filmine bayılacak!

tarafından ker_def

BKM’den kara komik bir film geliyor! Hazine isimli sinema filmi 4 Kasım’da izleyicilerle sinemalarda buluşacak. Çağlar Çorumlu hayranları yeni filmi büyük bir heyecanla bekliyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu dışında çok etkili isimler buluştu. Boran Kuzum, Şükran Ovalı, Serkan Keskin, Aslıhan Gürbüz, Gürhan Altundaş ve Hasibe Eren’in yer aldığı film oyuncu kadrosuyla çok dikkat çekiyor.

Yönetmen koltuğunda Canbert Yerguz’un oturduğu Hazine, yıldız oyuncu kadrosu ve mizahın sınırlarını genişleten kara komik türündeki hikayesi ile 4 Kasım’da sinemalarda.

Çağlar Çorumlu hayranları Hazine filmine bayılacak! 7

Senaryosu Canbert Yerguz ve Burak Yerlikaya tarafından kaleme alınan ve çekimleri geçtiğimiz yıl Nevşehir’de gerçekleşen filmin hikayesi şöyle:

Annesini defnetmek için yıllar sonra doğup büyüdüğü kasabasına dönen devlet memuru Mesut (Çağlar Çorumlu), annesine karşı son görevini yerine getirmek ve bir an önce İstanbul’a dönerek yarım bıraktığı gönül meselesini tamamlamak ister. Ama işler umduğu gibi gitmez. Mesut’un memleketinde planladığından daha fazla kalması gerekecektir. Bu esnada kardeşi Musa (Boran Kuzum) yüzünden katıldığı bir define kazısı sırasında yaşanan olayların tam ortasında kalan Mesut’un içine düştüğü talihsizlikler zinciri kara komik bir maceraya dönüşür.

Güçlü kadrosu ve beklenmedik anlar yaşatan hikayesi ile HAZİNE 4 Kasım’da sinemalarda.