Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Çorumlu’nun yeni dizisi İyi Aile Babası’na sürpriz transfer!

Çağlar Çorumlu’nun yeni dizisi İyi Aile Babası’na sürpriz transfer!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show programından ayrılmasıyla izleyenlerinin üzüldüğü Çağlar Çorumlu, yeni sezonda Kanal D’de yayınlanacak bir aile komedisi dizisiyle ekrana gelecek. Oyuncu daha önce yine Jet Sosyete dizisinde oynamak için Güldür Güldür’den ayrılmıştı.

Yeniden dizilerde şansını demek isteyen Çağlar Çorumlu’nun birlikte başrolde oynayacağı isim ise yine komedi işlerinin vazgeçilmez isimlerinden Şebnem Bozoklu. Her ne kadar Güldür Güldür’den ayrılışı üzse de Çorumlu ve Bozoklu’nun çok iyi bir ekran uyumu yakalayacağı da şimdiden belli oluyor.

İyi Aile Babası dizisiyle ilgili hazırlıklar sürüyor. Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Hakan Algül yapıyor. Diziye yeni bir oyuncunun katıldığı ile ilgili kulis bilgisini Gazeteci Birsen Altuntaş verdi. Tayfun Güneyer’in yazdığı sitcom türündeki diziye, yine ağırlıklı olarak komedi yapımlarında rol alan bir isim daha geliyor.

Çağlar Çorumlu'nun yeni dizisi İyi Aile Babası'na sürpriz transfer! 7

Peki kim bu isim? Timur Acar… Oyuncu, en son 2018 yılında Söz dizisinde oynamıştı. O dizide kötü bir karakteri oynasa da herkes onu komedi ile hatırlıyor. Kertenkele dizisi ve Çakallarla Dans filmlerinde de rol alan oyuncu, uzun bir aranın ardından İyi Ali Babası dizisiyle dönüyor…