Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’nin Gönül Dağı dizisi için beklenen haber geldi

TRT1’nin Gönül Dağı dizisi için beklenen haber geldi

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT yeni farklı ve iddialı yapımlarıyla dikkat çekiyor. Hazırlıkları süren dizilerin yanı sıra çekimleri başlayan dizilerle ilgili haberler de merak uyandırmakta. Dönem dizilerinin yanı sıra farklı projelerle de izleyiciyi bu yıl TRT’de yepyeni diziler bekliyor. Gönül Dağı dizisi de bu projelerden bir tanesi.

Başarılı ve genç oyuncular Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan’ın başrolünde oynayacakları dizinin yapımcılığını Köprü Film üstleniyor. Mustafa Çiftçi’nin hikayelerinden yola çıkılarak uyarlanan dizinin yönetmenliğini Yahya Samancı yapacak.
Eskişehir Sivrihisar’da çekilen dizinin oyuncu kadrosu ise geçtiğimiz günlerde belli olmuştu.

Berk Atan dizide Taner, Gülsüm Ali İlhan ise Dilek karakterini oynayacak. Ayrıca dizide Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Ali Düşenkalkar, Yavuz Sepetçi, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Nuri Gökaşan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Çiğdem Aygün ve Şebnem Dilligil rol alıyor.

Hatırlanacağı üzere Berk Atan, ekranda son olarak Cennetin Gözyaşları dizisinde rol almıştı. Gülsüm Ali İlhan ise daha önce 2012 yılından beri çeşitli dizilerde rol almıştı.

Dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ise merak konusuydu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın, sosyal medya hesabından verdiği kulis bilgisine göre, bu hafta içinde sete çıkılması bekleniyor.