Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul, Furkan Andıç, Kerem Bürsin, Can Yaman partnerlerinden daha mı sempatik?

Çağlar Ertuğrul, Furkan Andıç, Kerem Bürsin, Can Yaman partnerlerinden daha mı sempatik?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Romantik komedi dizileri 1 – 2 sezonluk yapımlar olmasına rağmen ilgiyle izlenen yapımlardan. Eğlenceli konularıyla da dikkat çeken bu yapımlar, yurt dışında da en çok ilgi gören Türk dizileri arasında bulunuyor.

Mart ayında final yapan Afili Aşk, yeni dönemde başlayan Bay Yanlış, Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı ve Perşembe günü başlayacak olan Çatı Katı Aşk son dönemin dikkat çeken romantik komedi dizileri oldular.

Afili Aşk, Altın Kelebek’te ‘en iyi romantik komedi dizisi’ seçildi. Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’te ‘en iyi komedi dizisi oyuncusu’ kategorisinde kadın ve erkek dallarında birincilik aldı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ise bir tartışmayı gündeme taşıdı. Bugünkü köşe yazısında Koloğlu, romantik komedi yapımlarının erkek oyuncularının, kadın oyunculardan daha sempatik olduklarını yazdı.

Koloğlu, “Ev ahalisinin iddiası… Romantik komedi dizilerinin erkek oyuncularının kadınlara göre daha başarılı olduğunu söylüyor. Daha sempatik oldukları, rollerine daha uyum sağladıkları yönünde görüş bildiriyor. Siz ne dersiniz?” diye belirtiyor.

Bu durumda Afili Aşk’ta Çağlar Ertuğrul, Bay Yanlış’ta Can Yaman, Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile Çatı Katı Aşk’ta da Furkan Andıç, kadın partnerlerinden daha sempatik…

Sizce de öyle mi?

Çağlar Ertuğrul’un partneri Burcu Özberk…

Çağlar Ertuğrul, Furkan Andıç, Kerem Bürsin, Can Yaman partnerlerinden daha mı sempatik? 10

Can Yaman’ın partneri Özge Gürel…

Çağlar Ertuğrul, Furkan Andıç, Kerem Bürsin, Can Yaman partnerlerinden daha mı sempatik? 11
Kerem Bürsin’in partneri Hande Erçel…

Çağlar Ertuğrul, Furkan Andıç, Kerem Bürsin, Can Yaman partnerlerinden daha mı sempatik? 12
Furkan Andıç’ın partneri Ezgi Şenler…

Çağlar Ertuğrul, Furkan Andıç, Kerem Bürsin, Can Yaman partnerlerinden daha mı sempatik? 13