Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk sihri tuttu, Afili Aşk dolu dizgin gidiyor!

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk sihri tuttu, Afili Aşk dolu dizgin gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afili Aşk dizisi Kanal D ekranın yazlık romantik komedi dizisi olarak 2. bölümüyle 19 Haziran Çarşamba günü ekrana geldi.

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in çok iyi bir seçim olduğunu 2. bölümle birlikte artık netleşmiş de oldu. Çünkü izleyiciler bu ikilinin uyumunu beğendi ve aralarında yaşanacak aşkı da sahiplenmeye başladı.

Sosyal medyadaki yorumlara bakılırsa Afili Aşk dizisi izleyicileri ekran başında toplamak fazla zorlanmayacak. Zira izleyiciler, Kerem ve Ayşe’nin hikayesinin nasıl ilerleyeceğini çok merak ediyor.

Bir takipçi “En güzel yaz dizisi. Ailecek oturduk izliyoruz, fazla sardı” diye yazdı. Yani dizi gerçekten de ailelere hitap eden bir özelliğe sahip ve bu da yaz dizisi için çok kıymetli bir gelişme.

Çağlar Ertuğrul hayranları oyuncunun dizideki hallerini çok beğendi ve yeni bölümleri merakla bekliyor. Kerem’in Ayşe’ye aşık olmaya başlaması da izleyicinin merakının iyice artmasına sebep olmakta.

Hem kadrosu hem de hikayesi ile izleyiciyi memnun etmeyi başaran Afili Aşk dizisinin daha ikinci bölümden geçer not alması Kanal D adınada önemli bir başarı…