Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Ayşe ve Kerem’in aşkı olayların yönünü değiştiriyor!

Afili Aşk dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Ayşe ve Kerem’in aşkı olayların yönünü değiştiriyor!

tarafından ker_def

Kanal D’nin romantik komedi dizisi Afili Aşk’ın 2. bölümü 19 Haziran Çarşamba akşamı ekrandaki yerini aldı. Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı dizi bir hayli beğeni topladı. Dizinin hayranları yeni bölümü merakla beklediklerini belirtiyor.

Afili Aşk 3. Bölümü 26 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Fragmanda önemli detaylar vardı; Ayşe ve Kerem’in aşkı kısa sürede büyük yankı uyandırıyor ve olayların yönü bir anda değişiyor!

Afili Aşk yeni bölüm fragmanında, Ayşe ve Kerem evlilik oyununu daha da inandırıcı kılmak için yeni bir plan yapıyor. Birbirlerine çok aşık olduklarını göstermek için önce ailelerin gözünü boyama kararı alıyorlar. Hem Ayşe hem de Kerem her yerde aşklarından bahsetmeye başlıyor. Kısa sürede bu oyun büyük ses getiriyor. Başta Muhsin Bey olmak üzere herkesi ikna ediyorlar.

Peki bu işin sonunda ikiliyi neler bekliyor? İşler planladıkları gibi gidecek mi?

Afili Aşk yeni bölümüyle 26 Haziran Çarşamba 20.00’de Kanal D’de ekrana gelecek. Videodan Afili Aşk 3. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.