Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın oynadığı TRT’nin iddialı dizisi Teşkilat’ta kim kimi oynayacak?

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın oynadığı TRT’nin iddialı dizisi Teşkilat’ta kim kimi oynayacak?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan iddialı bir yapımın çalışmaları sürüyor. Bir süredir gündemde konuşulmaya başlayan Teşkilat isimli proje hakkında bazı detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Yeni sezonda dönem dizileri de dahil olmak üzere iddialı projelerle anılan TRT’nin yeni dizisi Teşkilat, Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ı da iki yıl sonra yeniden aynı dizide buluşturmasıyla dikkat çekiyor.

Daha önce Star TV’de ekrana gelen ve hala hatıralarda olan Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizide birlikte rol almış, birbirine aşık Hazan ve Yağız isimli bir çifti canlandırmıştı iki oyuncu.

Dizinin ardından oyuncuların hayranları, iki ismi yeniden bir başka dizide görmek için sosyal medyadan kampanyalar bile başlatmışlardı. Sonunda istenen oldu ve Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal, Teşkilat dizisinde buluşuyorlar. Yine bir çifti mi oynayacaklar henüz bilinmiyor ama karakterlerin isimleri de belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Teşkilat dizisinde Deniz Baysal’ın Zehra isimli bir karaktere hayat vereceğini sosyal medya hesabından paylaşırken, Çağlar Ertuğrul’un da Serdar rolünde yer alacağını belirtmekti.

Diziyle ilgili hazırlıklar devam ederken kadrodaki bazı isimler de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bu isimlerden birisi de son olarak Star TV’de yayınlanan Babil dizisinde oynayan Mesut Akusta. Oyuncu Teşkilat dizisinde ise Mete karakterine hayat verecek.

TİMS&B’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın yapacak. Dizide ayrıca Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman da rol alıyor.