Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinden biri gidiyor, biri geliyor! Söz ve Güvercin’de oynamıştı, Çukur’da ortaya çıkacak!

Çukur dizisinden biri gidiyor, biri geliyor! Söz ve Güvercin’de oynamıştı, Çukur’da ortaya çıkacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan ve ekranların fenomen dizileri arasına giren Çukur dizisi, yeni sezonda hız kesmeden yoluna devam ediyor. İlginç karakterlerin katıldığı dizi, gidenlerin cenazelerini kaldırmadan başka karakterlerin gelişiyle sarsılıyor! Heyecanı düşürmeyen diziye bir ismin daha katılacağı öğrenildi.

Henüz Selim’in ölümünü hazmedemeyen oyuncu, sürpriz bir ismin gelişiyle bir başka hikayeye savrulacak. Yeni gelecek isim ise Çukur’un belalısı Erdenetler’in yeni bir üyesi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, Çukur dizisine bir karakter daha katılıyor. Yeni sezonda ortaya çıkan Erdenet’lerden birisi olacak. Genco Özak’ın dizide Kulkan Erdenet karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Kocamın Ailesi dizisinde oynadığı Can rolüyle tanınan Genco Özak, daha sonra Vatanım Sensin dizisinde ise Mehmet karakterini oynamıştı. Genco Özak’ın hafızalara kazının bir başka projesi ise Söz dizisinde Selim Hayroviç (Kopuk) rolü olmuştu.

Çukur dizisinden biri gidiyor, biri geliyor! Söz ve Güvercin'de oynamıştı, Çukur'da ortaya çıkacak! 8

Genç oyuncu daha sonra Star TV’de geçtiğimiz sezon başlayan, Pandemi sürecinde ara veren dizinin yaz sezonunda final yapan Güvercin dizisinde Ökkeş rolünü oynuyordu. Dizi yeni sezonda bir kaç bölüm yayınlandıktan sonra 16. bölümde final yaparak ekrana veda etmişti.

Çukur dizisinden biri gidiyor, biri geliyor! Söz ve Güvercin'de oynamıştı, Çukur'da ortaya çıkacak! 9

Genç oyuncunun Erdenet ailesinin küçük oğlunu canlandıracağı dizide ailenin göz bebeği olarak büyütülen ama diğer abilerine hiç benzemeyen, kafasına estiği gibi bir hayat süren Kulkan’ın Koçovalılar’la olan savaşlarında kritik bir noktada durması bekleniyor.

Küçük kardeşin savaşa dahil olmasıyla Çatağay ve Ogeday’ın aile içindeki dengelerinin nasıl değişeceği ise şimdiden heyecan yaratıyor.