Ana sayfa Sosyal Medya Mert Fırat, kadınlar için seslendi! Onur Tuna ormanda bile maskeli! Kadir Doğulu eskiye daldı!

Mert Fırat, kadınlar için seslendi! Onur Tuna ormanda bile maskeli! Kadir Doğulu eskiye daldı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar, hayranlarının ilgiyle takip ettiği hesaplar. Dizileri, sinema filmleri ile dikkatleri çeken ünlü isimlerden bir kaçının son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım. İlk sırada, Fox’un Mucize Doktor dizisinde rol alan Onur Tuna var.

Tuna, dizideki Ferman karakteri ile hayran kitlesini büyütürken, başarılı oyunculuğuyla da göz dolduran isimlerden. Onur Tuna, aynı zamanda müzisyen kimliğiyle de dikkat çeken bir isim.

Ünlü oyuncu zaman zaman yorumsuz, zaman zaman derin mesajlar vermeye yönelik paylaşımlarıyla ön planda. Son yaptığı paylaşımda ise ormanda yürüyüşe çıktığı görülüyor. Tuna’nın son dönemde setlerde de sıklıkla görülmeye başlayan Covid 19 nedeniyle tedbiri elden bırakmadığı ve ormanda bile maske takmaya devam ettiği görülüyor.

İşte Onur Tuna’nın son paylaşımı:

bir orman gibi kardeşçesine

Mert Fırat, kadınlar için seslendi! Onur Tuna ormanda bile maskeli! Kadir Doğulu eskiye daldı! 10

Bir süredir ekranlarda olmayan Kadir Doğulu, son olarak Vuslat dizisinde oynamıştı. Eşi Neslihan Atagül’ün Bodrum’da Sefirin Kızı dizisinde oynaması nedeniyle ayrı günler geçiren Doğulu, sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgiyle takip ediliyor.

Doğulu, şu sıralar oyunculuğunun yanısıra kurduğu yapım firması ile farklı projeler de gerçekleştiriyor. Kadir Doğulu, Kazakistan ile ortak yapım olan sinema filminin çekimleri sırasında elinde çayıyla verdiği pozu Perşembe günü tbt’si olarak paylaşmış…

Sette dinlenirken.. #tbt #alimyapım #kazakişitürkiyede #set #sinemafilmi #yakında #kadirdoğulu #nurlankoyanbayev #Türkiye #Kazakistan

Mert Fırat, kadınlar için seslendi! Onur Tuna ormanda bile maskeli! Kadir Doğulu eskiye daldı! 11

Ünlü Oyuncu Mert Fırat, yalnızca oyunculuğuyla değil, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ile dikkat çeken isimler arasında. İhtiyaç Haritası isimli oluşumun da kurucuları arasında. Mert Fırat, sosyal medya hesabını da çoğunlukla sosyal içerikli mesajlar ve kampanyalara ayırıyor.

Oyuncu bu kez son dönemlerde çok daha fazla konuşulmaya başlanılan ve pek çok kesim tarafından da farkındalık yaratılmaya çalışılan şiddet-kadına şiddet konusu ile toplumsal cinsiyet eşitliği konusuna ayırmakta.

Mert Fırat’ın instagram’dan verdiği mesajı aşağıda görebilirsiniz…

♀️♂️ #ŞiddeteKarşıBen diyen İyi Niyet Elçimiz ben ????????‍♂️ ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği savunucumuz @giovanniguidetti_1315 , erkek çalışanlarımız ile #16GünlükAktivizm için yine ses verdik!

????️Peki ya şiddete karşı eşitlik için senin ekleyeceğin ne var?

Güvenç Küçüktok – İzmir Saha Sorumlusu
Hansın Doğan – Özel Sektör Program Yöneticisi
Kerem Şenol – Proje Sorumlusu

Devam edecek???? @undpturkiye
16days.undp.org.tr

Mert Fırat, kadınlar için seslendi! Onur Tuna ormanda bile maskeli! Kadir Doğulu eskiye daldı! 12

Ekranlara son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisi ile gelen Sinan Tuzcu’nun hayranları onu bir dizide görmek için bekliyor ancak oyuncudan henüz ses yok. Sinan Tuzcu, konuk olduğu bir radyo programı ile ilgili instagram’dan aşağıdaki paylaşımı yapmış…

Canım @gurdalblkbs ses ver dedi @zeynel1925 e, Çeşmeden gururla sevgiyle dostlukla caaanı gönülden konuştum ???? “yemezseniz bozuluruz” ????@zeynel1925 ve tabii ki @guclumete nin olmazsa olmaz katkılarıyla ✌️

Mert Fırat, kadınlar için seslendi! Onur Tuna ormanda bile maskeli! Kadir Doğulu eskiye daldı! 13