Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul ve İsmail Hacıoğlu’ndan sonra Kaan Yıldırım da aynı rolün etkisinde kaldı!

Çağlar Ertuğrul ve İsmail Hacıoğlu’ndan sonra Kaan Yıldırım da aynı rolün etkisinde kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisinden ikinci sezon sonu itibariyle ayrılan Çağlar Ertuğrul, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın başarılı ajanlarından birisini canlandırmıştı. Deniz Baysal ile ikinci kez dizi buluşması gerçekleştiren ve hayranlarını da yeni rolüyle mest eden oyuncu, artık projede yok.

Mahkum dizisinde çok başarılı bir sezon geçiren İsmail Hacıoğlu da 49 isimli sinema filminin çekimlerinde yer aldı ve hikayede yine Milli İstihbarat Teşkilatı’nın başarılı ajanlarından birisi olarak bulundu. İŞİD terör örgütünün 2014 yılında Musul’daki Türk başkonsolosluğundaki 49 kişiyi rehin alması ve onların kurtarılması hikayesini anlatan film projesinde İsmail Hacıoğlu da ajan rolüyle büyük bir sınav veriyor.

Şimdi de benzer bir rolde Kaan Yıldırım’ın yer alacağı ortaya çıktı. Basındaki haberlere göre oyuncu yeni bir dizi anlaşması gerçekleştirdi. Daha önce Vahide Perçin’in başrolünde yer aldığı ve Benim Mutlu Ailem olarak isimlendirilen dizi projesinde yer alan oyuncu, daha sonra kadrodan ayrılmıştı.

Çağlar Ertuğrul ve İsmail Hacıoğlu'ndan sonra Kaan Yıldırım da aynı rolün etkisinde kaldı! 8

Kaan Yıldırım’ın yeni dizisinin ise Show TV’de yayınlanması beklenen bir istihbarat dizisi olacağı yönündeki iddialar hayranları meraklandırdı. Çağlar Ertuğrul ve İsmail Hacıoğlu’nun son dönemde öne çıkmasını sağlayan istihbarat ajanı rolünü şimdi de Kaan Yıldırım canlandırarak, kariyerinde yeri bir adım daha atacak.

Senaryosunu Ali Doğançay’ın yazmakta olduğu yeni dizinin Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği yetenekli bir saha ajanının hikayesini anlatacağı ve Kaan Yıldırım’ın da başrolde yer alacağı anlaşılıyor.

Çağlar Ertuğrul ve İsmail Hacıoğlu'ndan sonra Kaan Yıldırım da aynı rolün etkisinde kaldı! 9

Aksiyon sahneleri bol alacak dizideki performansı ile Kaan Yıldırım’ın Teşkilat dizisinde iki sezon başarılı bir oyunculuk sergileyen Çağlar Ertuğrul ile kıyaslanması şaşırtıcı olmayacaktır. Ayın şekilde 49 isimli sinema filminde İsmail Hacıoğlu’nun performansı da film yayınlandıktan sonra bu iki isim ile karşılaştırılacaktır.