Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir elindeki bir yeteneğin yıllar içinde körelmesini engel olamadı!

Hande Doğandemir elindeki bir yeteneğin yıllar içinde körelmesini engel olamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğnademir, Ankara doğumlu ve eğitiminde de uzun yıllar Ankara’da bulundu. Orta okul ve lise yıllarında Fransızca eğitim veren bir okulda okuyan oyuncu, daha sonra da Fransa’ya giderek altı ay boyunca burada eğitimine devam etti.

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih, Coğrafya Fakültesi’nde sosyoloji bölümünü bitiren oyuncu, sonrasında ise İstanbul’da oyunculuk macerasına atıldı. Üniversite döneminde Erasmus ile Fransa’ya gittiğini anlatan oyuncu, “Altı ay Lille Üniversitesi’nde okudum. Ondan sonra geldim, tezimi yazdım” diye konuştu. Fransızca’sının İngilizce’ye göre daha iyi olduğunu ve derdini anlatabileceğini anlatan oyuncu, dil bilme konusundaki yeteneğinin ise yıllar içinde körelmesine engel olamadı.

Hande Doğandemir, “İngilizce derdimi anlatabilirim. Fransızcam daha iyi. Fransızca öğrendikten sonra İngilizce çok zor geldi. Bir şekilde derdimi anlatırım” diye konuştu.

Fransızca bir rol teklifi almadığını belirten oyuncu, hayatıyla ilgili bu konunun pek de bilinmediğine değindi. Oyuncu, “Fransızca bir rolde oynamak isterim ama çok da bilmiyor insanlar benim Fransızca konuştuğumu. Ben de çok unuttum. Arada Fransızca konuştuğum story’ler paylaşıyorum. Çok şaşırıyor insanlar, bilmiyorlarmış” diye konuştu.

Hande Doğandemir elindeki bir yeteneğin yıllar içinde körelmesini engel olamadı! 7

Programda soruları Fransızca okuması istenen oyuncu, Hayatımın Aşkı isimli projeyle ilgili soruyu Fransızca olarak okudu. 2016 yılında Hayatımın Aşkı isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, Gökçe Şenkal isimli karakteri canlandırmıştı.

17 bölüm süren dizinin kendisini çok eğlendirdiğini anlatan oyuncu, Hayatımın Aşkı’nın sevdiği dizilerinden birisi olduğunu ifade etti.

Ünlü oyuncu en son Star TV ekranında yayınlanan ve çok farklı bir kadın karakterini canlandırdığı Annemizi Saklarken isimli diziyle ekranda yer almıştı. Çok başarılı bir oyunculuk sergilediği değerlendirmeleri yapılan oyuncu, reytingler nedeniyle projenin kısa sürmesinin şanssızlığını da yaşadı.