Ana sayfa Sosyal Medya Berker Güven, hayran olduğu usta oyuncuyu açıkladı hem de ustasıyla aynı seti paylaştı!

Berker Güven, hayran olduğu usta oyuncuyu açıkladı hem de ustasıyla aynı seti paylaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 – 2020 sezonunda Kanal D ekranında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan Berker Güven, canlandırdığı Nedim karakteri ile müthiş bir çıkış yakaladı. Kariyerinin en başarılı dönemini yaşayan oyuncu, sonraki süreçte de başrollere adını yazdıran bir isimdi.

Oyunculuk kariyerinde ilk olarak Babam isimli sinema filminde yer alan Berker Güven, usta oyuncu Çetin Tekindor ile aynı seti paylaşmanın heyecanını yaşadı. Melisa Şenolsun, Erkan Kolçak Köstendil, Ebru Şahin gibi isimlerin de öne çıktığı bu proje Berker Güven adına unutulmaz bir iş olmuştu.

Vatanım Sensin dizisindeki Aleksi karakteri ile de dikkat çeken oyuncu, Zalim İstanbul dizisindeki Nedim Karaçay karakteriyle de adeta kariyer patlaması yaptı. Daha sonra birçok proje için başrol teklifleri alan oyuncu, Alev Alev dizisinin ardından da Üç Kız Kardeş ile televizyon ekranında yer almaya devam ediyor.

Berker Güven, Somer karakteri ile ilk sezonuna damgasını vurduğu Üç Kız Kardeş ile, Eylül ayından itibaren yeniden hayranlarının karşısında olacak. Oyuncu, youtube’da yayınlanan programda ise kendisiyle ilgili önemli bilgiler sundu. Bu bilgilerden birisi de hayran olduğu kişiydi…

Berker Güven, hayran olduğu usta oyuncuyu açıkladı hem de ustasıyla aynı seti paylaştı! 77

Berker Güven, “Çetin Tekindor, hayran olduğum bir insandır kendisi. Hayran olduğum bir oyuncuydu, hayran olduğum bir insan haline geldi. Harika bir disiplini olan, şahane bir usta” diye konuştu.

Babam filminde Çetin Tekindor ile birlikte çalışma fırsatı yakalayarak da usta oyuncunun deneyimlerinden yararlanan Berker Güven, bir karaktere nasıl hazırlandığı konusunda da detaylar verdi.

Berker Güven, “Ben metot oyuncusuyum, ben metot kullanan bir oyuncuyum. Belirli bir metot üzerinden bir karaktere hazırlanırsın, o karaktere hazırlandıktan sonra, karakterin dışına çıkmadan, karakteri bozmadan hayatına devam edersin. Berker olarak değil de bir süre o karakter olarak vakit geçirmek. Metot oyunculuğu bir sürü dalları var, ama bu yöntemlerinden birisi” şeklinde konuştu.