Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisi yılın dizi çifti olmaya doğru adım adım gidiyor!

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisi yılın dizi çifti olmaya doğru adım adım gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan dizi setinde eğleniyor, hayranları bu hallerini çok beğeniyor! İkilinin setteki uyumlu halleri, onları yılın dizi çifti olmaya aday bir noktaya doğru sürüklüyor.

Ya Çok Seversen isimli Kanal D dizisinin setinde yaşananları izleyiciler de çok merak ediyor. Özellikle de Kerem Bürsin’in dünya çapına yayılan ve diziye de büyük destek veren hayranları, sette yaşananlarla ilgili de oldukça meraklı.

Hafsanur Sancaktutan ile birlikte çok iyi bir dizi çifti olarak dikkatleri çeken Kerem Bürsin, sosyal medyada da son dönemin en popüler erkek oyuncusu olarak gündemde yer alıyor.

Ya Çok Seversen dizisi de sosyal medyanın gündeminden hiç düşmüyor. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın sette yaşadıkları eğlenceli anların sosyal medyadaki yankısı da yine büyük oldu.

Başrol oyuncularının uyumunun ilk bölümden çok beğenildiği dizinin seti de eğlenceli anlara sahne oluyor. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın set aralarında çektikleri komik videoları oldukça ilgi görüyor.

Sette keyifli anlar geçiren ikiliden, geçtiğimiz günlerde bir video daha geldi. Çok sevdikleri ve sevmedikleri şeyleri paylaşan ikilinin bu eğlenceli anları set ekibi tarafından kayda alınıp paylaşıldı.

Ya Çok Seversen heyecan dolu yeni bölümleri ile her perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanmaya devam ediyor.