Ana sayfa Sosyal Medya Çağrı Çıtanak ve Başak Gümülcinelioğlu’nun çabaları sonuçsuz kaldı, ölümün acısı kahretti!

Çağrı Çıtanak ve Başak Gümülcinelioğlu’nun çabaları sonuçsuz kaldı, ölümün acısı kahretti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Çağrı Çıtanak ve Başak Gümülcinelioğlu, deprem felaketi sonrasında sosyal medya hesapları üzerinden yardım çağrılarında bulundu. Antakya’daki annelerinin enkaz altında kaldığını duyuran çift, hem yetkililerden hem de çevrede bulunanlardan vatandaşlardan destek istemişti.

Sosyal medya üzerinden depremzedelere yardım faaliyetlerinde bulunan, bölgeden gelen mesajları paylaşarak destek çabaları sergileyen ikili, ayrıca annelerinin kurtarılması için de çok yoğun bir faaliyet yürüttü.

Çağrı Çıtanak yaptığı paylaşımda Antakya’daki Sümerler mahallesinde yaşayan annesinin çöken binada olduğunu belirterek, “Doğup, büyüdüğüm apartman. Annem oradaydı. Bu bina en yüksek ve haliyle en çok oturan olan binadır” diyerek annesinin kurtarılması için yetkililerden yardım istedi.

Başak Gümülcinelioğlu da kocasının bu çabalarına yoğun bir sosyal medya kampanyası ile destek olmaya çalıştı.

Çağrı Çıtanak ve Başak Gümülcinelioğlu'nun çabaları sonuçsuz kaldı, ölümün acısı kahretti! 6

Çağrı Çıtanak, annesinin bir şekilde enkazdan çıkıp, şoktan konuşamıyor olabileceğini belirten bir paylaşım da yaparak görenler olursa haber verilmesini istedi.

Uzun süredir bölgeden iyi bir haber bekleyen ikiliyi yıkan bir sonuç yaşandı.

Çağrı Çıtanak’ın annesi Nevber Yurdal Çıtanak’ın vefat ettiği ortaya çıktı. Başak Gümülcinelioğlu du bu durumu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Oyuncu, “Annemiz Nevber Yurdal Çitanak’ı kaybettik. Başımız sağolsun” açıklamasında bulundu.

Çağrı Çıtanak ve Başak Gümülcinelioğlu'nun çabaları sonuçsuz kaldı, ölümün acısı kahretti! 7

Ünlü çiftin hayranları sosyal medya üzerinden başsağlığı dileklerini iletirken, çok üzgün olduklarını belirten yorumlarda bulundular.