Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Camdaki Kız dizisinde Feride öldü, Nur Sürer’in vedasını herkes konuştu!

Camdaki Kız dizisinde Feride öldü, Nur Sürer’in vedasını herkes konuştu!

tarafından ker_def

Dizi Ab ve 20+abc1 kategorisinde en çok izlenen yapım oldu. Her hafta benzer başarıları tekrarlayan Kanal D dizisinde bu hafta özel bir durum vardı. 3. sezonu devam eden dizinin en önemli karakterlerinden Feride öldü. Bu gelişme ile birlikte Nur Sürer de dizinin ekibine veda etmiş oldu. Sosyal medyada da Feride’nin hikayeden çıkması herkesin konuştuğu bir konu oldu.

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız ekrana gelen 63. bölümünde çok duygusal anlar yaşandı.  Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan 63’üncü bölümü heyecan dolu anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu.

Dizinin yayınlanan 63’üncü bölümünde; Hayri Nalan’a ulaşmak için yeni yollar aramaya devam etti. Nalan ise kendisine gelen gizemli aramaların sahibi ile görüştü.

Metin ile Nalan’ın görüştüğüne şahit olan Feride ise tüm gerçekleri Nalan’a itiraf etti. Bu dünyadaki görevinin bittiğine inanan Feride; yaşamına son verdi.

Camdaki Kız her Perşembe saat 20.00’de Kanal D’de.