Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde gizli buluşma ifşa oluyor!

Camdaki Kız dizisinde gizli buluşma ifşa oluyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Camdaki Kız dizisinin ilk iki bölümü izleyenleri büyük bir şoka uğrattı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan diziyle ilgili sosyal medyada büyük bir etkileşim dalgası da yaşandı. Burcu Biricik muhteşem performansı ile övgüler alıyor… Dizinin hikayesinde ise izleyicileri şoke eden gelişmeler var.

22 Nisan Perşembe akşamı 3. bölümü yayınlanacak olan Camdaki Kız dizisinden ilk fragman paylaşıldı. Sedat ve Cana’nın gizli buluşması ifşa oluyor! İşte yeni bölümden ilk detaylar ve ilk fragman:

Nalan ile evlilik hazırlığında olan Sedat, Cana ile görüşmeye devam eder. Ancak bu sefer buluşmaları gizli kalmaz. Fotoğraflar basına sızınca başta babası Rafet olmak üzere herkes çıldırır.

Diğer taraftan Nalan, annesi Feride’nın baskılarına boyun eğmeye devam eder. Sedat ile Nalan’ın görüşmesinden hoşlanmayan Feride dozajını git gide artırır. Nalan oldukça zor durumdadır. Annesinin çocukluğundan beri yaptıkları artık dayanılmaz bir hal almıştır.

Camdaki Kız yeni bölümüyle 22 Nisan Perşembe 20.00’da Kanal D’de!