Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde o görüntü yeniden ortaya çıktı ve yeniden izleyicinin sinirlerini zıpladı!

Camdaki Kız dizisinde o görüntü yeniden ortaya çıktı ve yeniden izleyicinin sinirlerini zıpladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi, bir ara Mahkum dizisi karşısında ciddi bir gerileme yaşamıştı. Ancak o günler geride kaldı. Camdaki Kız son haftalarda iyi toparlandı ve birincilikler alarak ikinci sezonun sonuna doğru iyi bir şekilde ilerliyor.

Burcu Biricik ve son dönemde öne çıkan Cihangir Ceyhan’ın dikkat çeken performanslarının yanı sıra, Feride karakterinde izlediğimiz Nur Sürer de hikayede çok etkili olmaya devam ediyor. Feride karakterinin yeniden korseyi çıkartması ve Nalan’a bir kez daha eziyet çektirmek istemesi izleyicilerin sinirlerini zıplattı.

Feride’ye göre o korse çıktıktan sonra Nalan hep yalan söylemeye başladı. Artık onu yola getirmek için korsenin geri gelmesi gerekiyor. Tabii ki 40. bölüm fragmanına yansıyan bu sahneler izleyicilerin yine sinirlerini zıplattı. Camdaki Kız dizisinin yeni bölümünde yine eziyet görmesi muhtemel olan Nalan’ın düştüğü duruma dizinin hayranları isyan ediyor.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda senaristlere tavsiyelerde bulunan izleyiciler, hikayenin ilerlemediğini ve artık yenilikler yapılması gerektiğini belirten yorumlarla dikkat çekmeye çalışıyor. Nalan’a hala bu yaşında korse takılmaya çalışılması ve bunun onu hizaya getirme çabası olarak sunulması da izleyicileri fazlasıyla kızdırıyor.

Nalan’ın da artık bu duruma isyan etmemesine kızan Camdaki Kız hayranları, Feride karakterini gördükçe sinirlerinin bozulduğunu belirtiyor. Hayri ile Nalan arasında ilk adımları atılan flörtleşme aşamasının önemine işaret eden dizi hayranları, bu ikiliyi destekleyen paylaşımlar da yapıyor.

Hayri’nin bir şey yaparak Nalan’ı kurtarmasını isteyenler, yeni bölümleri heyecanla beklediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Camdaki Kız 40. Bölümünde Nalan ve Hayri’nin yakınlaştığı görüntülerin ortaya çıkmasıyla kıyamet kopuyor!

Nalan’ın yalan söylediğini ve Hayri’yle fotoğraflarını gören Feride, korseyi tekrar çıkarıp Nalan’a giydiriyor. Hayri ise Nalan’ı kurtarmak için yemin ediyor.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!