Ana sayfa Sosyal Medya Birbirinden farklı 10’dan fazla dizi arasında Afra Saraçoğlu’nun seçimi şaşkınlık yarattı!

Birbirinden farklı 10’dan fazla dizi arasında Afra Saraçoğlu’nun seçimi şaşkınlık yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu bir süredir televizyon ekranında izleyicileriyle buluşamıyor. 1997 yılında Balıkesir’de dünyaya gelen oyuncu, üst üste birçok proje için teklif aldı… Yapımcıların adeta peşinden koştuğu oyuncu, çeşitli projeleri reddetmişti.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre oyuncuya gelen dizi teklifleri arasında şu yapımlar da dikkat çekti: Kusursuz Kiracı, Hakime Hanım, Gizli Kalsın, İntibah, Seversin, Harikalar Diyarı, Çirkin, Gün Işığım, Kara Tahta, Balkan Ninnisi… Birbirinden farklı 10’dan fazla diziden başrol teklifi alan oyuncunun senaryoları titizlikle incelediği ve Antepli isimli Star TV dizisini kabul ettiği ortaya çıktı. OGM Pictures tarafından hazırlıkları yapılan dizi, Antepli bir ailesinin trajik hikayesini anlatacak.

Dizinin Gaziantep kaynaklı olması ve Güneydoğu Anadolu kültürünü yansıtacak şekilde hazırlanması Afra Saraçoğlu’nun seçimini biraz ilginçleştirdi. Senaryoları titizlikle inceledikten sonra kendisine gelen 10’dan fazla dizi arasında Antepli’yi tercih etmesi oyuncunun bu yapımda güçlü bir senaryo bulduğu anlamına da geliyor.

Antepli dizisi bu noktada Afra Saraçoğlu hayranları tarafından da büyük merak konusu oldu. Gaziantep’te başlayacak olan hikayenin sonradan İstanbul’a taşınacak olması da oyuncunun tercihinde etkili olabilir.

Birbirinden farklı 10'dan fazla dizi arasında Afra Saraçoğlu'nun seçimi şaşkınlık yarattı! 7

Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz aylarda Nurgül Yeşilçay ile birlikte Bir Barda Bir Gece isimli tiyatro oyununa başlamıştı. Tiyatro sahnesine ilk kez çıkmasına rağmen çok etkili olan oyuncu, hayranlarından da büyük takdir topladı. Afra Saraçoğlu’nun dizi ile tiyatro faaliyetlerini bir arada sürdürmesi bekleniyor.

2015 yılından bu yana setlerde yer almakta olan oyuncu, Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Ece karakteri ile büyük dikkat çekmişti. Kardeş Çocukları ve Öğretmen dizilerinin ardından Afra Saraçoğlu en son Yeşilçam isimli dijital dizide Tülin karakteri ile büyük beğeni topladı.