Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde vedalaşmaya hazır olun, artık bildiğiniz hiçbir şey eskisi gibi değil!

Camdaki Kız dizisinde vedalaşmaya hazır olun, artık bildiğiniz hiçbir şey eskisi gibi değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinde büyük kırılmalar devam ediyor. Son aylarda üst üste yaşanan ayrılıklar ile sarsılan dizide ne Cana ne de Feride artık yok. Bu iki karakter üzerinden dizide oluşturulan çatışma ortamı da farklı olaylar ile bambaşka bir noktaya sürüklenecek.

Burcu Biricik’in başarıyla canlandırdığı Nalan karakterinin artık kendi hayatı üzerinde daha net kararlar aldığı bir dönem başlıyor. Sedat ile artık boşanmak durumunda oldukları gerçeği ortaya çıkacak ve Nalan, güçlü bir kadın görüntüsü ile hayatın getirdiklerini kabullenerek yoluna devam edecek.

Camdaki Kız dizisinin 2 Mart Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 68. yeni bölümünde büyük kırılmalara hazırlıklı olun. Kavga eden bir Nalan değil, hayatın gerçeklerini kabullenen bir ve daha olgun görünen Nalan karakterini ekranda göreceksiniz.

Camdaki Kız dizisinde vedalaşmaya hazır olun, artık bildiğiniz hiçbir şey eskisi gibi değil! 7

“Ben Sedat’tan derhal boşanmak istiyorum. Başından beri çok yanlış bir evlilikti. Bence hepimiz bunun farkındaydık.”

İşte bu sözler de Nalan’ın ağzından çıkacak ve Camdaki Kız dizisinde artık hikayenin çok farklı bir noktaya gideceğini söyleyebiliriz. Yeni süreçte, dizinin içindeki bazı karakterlerin daha önemli hale gelmesi, bazılarının önemsizleşmeye başlaması gibi bir durum da olacaktır.

Ancak görünen o ki, Camdaki Kız dizisi sezon sonuna doğru ilerlerken Nalan karakterinin hayatındaki büyük değişimler, yepyeni hikayeleri de beraberinde getirecek.

Kanal D’nin 3 sezondur çok etkili şekilde devam eden, çok iyi reytingler elde eden Camdaki Kız dizisindeki büyük değişimin, izleyicileri nasıl etkileyeceğini söylemek şimdiden mümkün değil. Ancak dizide dengelerin yerinden sarsılacağı da anlaşılıyor.