Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde yapılan son manevra ile işler bir anda değişti!

Camdaki Kız dizisinde yapılan son manevra ile işler bir anda değişti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin ekrana gelmeye başladığı ilk günleri hatırlayanlar, esen rüzgarı da hala hatırlıyordur muhakkak! Zira başrolde yer alan Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu, Kırmızı Oda dizisinde Boncuk ve Can karakterlerine hayat verirken çok etkileyici bir hikayede rol almışlardı. İkilinin ekran uyumu o kadar beğeni topladı ki kısa bir süre sonra Camdaki Kız dizisinde oynayacakları açıklaması da izleyenleri hayli heyecanlandırdı.

Camdaki Kız dizisiyle ilgili tek heyecanlı taraf başroller değildi! Bir süredir ekrana damga vuran Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindin ve hikayesinin başlangıcı alınan ama sonrası değiştirilen İstanbullu Gelin dizisi de dahil olmak üzere, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanlarından alıntılanan diziler, büyük dikkat çekiyor.

OGM Pictures yapım şirketinin iki ortağı Onur Güvenatam ve Budayıcıoğlu, son bir kaç yıldır ekrana çok başarılı ve iddialı yapımlar getirmekteler. Hatta bir süre önce TV8 ile anlaşma sağlanamayınca Disney Plus için çekileceği öğrenilen Süslük Korkuluk dizisi de bunlardan birisi olacak.

İşte Camdaki Kız dizisinin ekrana gelmesi heyecanla beklenirken, izleyici bu nedenlerle de ayrıca merak duymuştu. Dizide genç ve başarılı kuşak oyuncuların yanı sıra Nur Sürer, Şerif Erol, Devrim Yakut, Tamer Levent gibi usta oyuncuların varlığı da diziye olan ilgiyi arttırdı.

İlk sezonda rekor üstüne rekor kıran dizi, Perşembe akşamlarının yeni fenomen yapımı olarak birinciliği kimseye kaptırmıyordu. Yeni sezona da yine benzer bir rüzgar ile girdi dizi. Fakat bir süredir aynı heyecanı izleyiciye geçiremeyen Camdaki Kız dizisinin reytingleri düşüşe geçti!

Camdaki Kız dizisinde yapılan son manevra ile işler bir anda değişti! 7

Konuların sıkıcı olmaya başladığı, heyecanın kaybedildiği, sakız gibi uzayan meselelerin bir türlü ilerlemediği eleştirilerini yaptı izleyici sosyal medyadan. Ancak bu hafta ekrana gelen yeni bölümde, beklenen ilgi de karşılığı buldu!

Son bir kaç haftadır Fox TV’nin Mahkum dizisine reytinglerde yenik düşen Camdaki Kız dizisi yükselişe geçti! 30. bölümü ekrana gelen dizi, ilk sırada olmasa da tüm izleyicilerde 4. sıraya yükseldi. Dizinin geçen haftaki bölümünde dokuzuncu sıraya kadar gerilediğini de not düşelim!

Yeni bölümde Nalan’ın hamile olduğunun aileye açıklanması, bu gerçeği öğrenen Hayri’nin hayal kırıklığı diziye başka bir ivme kattı. Zira ilerleyen süreçte Hayri ve Nalan arasında bir aşk doğması bekleniyor. Bu nedenle Hayri karakteri, hikayede daha da ağırlık kazanmaya başladı. Çocukluğunu, yaşadığı hayat anlatan Hayri’ye Nalan’ın da dikkat kesilmeye başladığı görüldü yeni bölümde…. Bakalım hikayenin orjinalindeki gibi Nalan ve Hayri aşkı dizide de gerçekleşecek mi? İzleyip göreceğiz…