Ana sayfa Dizi Haberleri Oğlum dizisindeki güzel tesadüf! İki sevilen oyuncu, yeniden aynı dizide partner oldular!

Oğlum dizisindeki güzel tesadüf! İki sevilen oyuncu, yeniden aynı dizide partner oldular!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların yeni ve iddialı projesi Oğlum, bu hafta ilk bölümüyle ekrana geldi. Çarşamba akşamları Show TV’de yayınlanacak olan dizi, dramatik hikayesi ile dikkatleri çeken Oğlum dizisi, iki sevilen oyuncunun yeniden aynı dizide buluşması ile de güzel bir tesadüf yaşattı.

Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara devam ederken, Canan Ergüder, meme kanserine yakalanmış ve diziden ayrılmak durumunda kalmıştı. Canan Ergüder ile birlikte dizide partnerine hayat veren Serhat Teoman da diziden ayrılmak durumunda kalmıştı hikayesi bitince.

Canan Ergüder, bir süre tedavi gördükten sonra yeniden dizilere döndü. Oğlum dizisinde rol alan oyuncunun dizideki partneri ise Serhat Teoman. Menajerimi Ara’da ikili olarak çok beğenilen oyuncular, yeni dizide de yine partner olarak izleyiciye güzel bir sürpriz yaptılar.

Oğlum dizisindeki güzel tesadüf! İki sevilen oyuncu, yeniden aynı dizide partner oldular! 9

Canan Ergüder, tedavisi sonucu iyileşerek setlere Oğlum dizisiyle dönüş yaptı. Sevilen oyuncuyu sağlıklı bir şekilde ekranda yeniden görmek, izleyici için de sevindirici bir gelişme oldu. Ergüder bu kez Pedagog Demet karakterini oynuyor.

Oğlum dizisindeki güzel tesadüf! İki sevilen oyuncu, yeniden aynı dizide partner oldular! 10

Demet, hem fiziksel olarak hem de enerjisiyle girdiği her ortamda dikkat çeken güzel bir kadındır. Suça itilen çocukları topluma kazandırmayı kendisine amaç edinen Demet, bu yüzden çocuklarla çalışmaktadır. İşte hikayede bu noktada Demet’in yolu Sedat isimli polis ile kesişiyor…

Sedat, karşı karşıya kaldığı bir davanın Pedagog olan Demet’e ilgi duyacak. Dava bu ikiliyi yakınlaştıracak.

Oğlum dizisindeki güzel tesadüf! İki sevilen oyuncu, yeniden aynı dizide partner oldular! 11

Menajerimi Ara dizisine Serhat Teoman 12. bölümden sonra katılmıştı. Serkan karakterine hayat veren Teoman’ın diziye gelişiyle hikaye bambaşka bir şekilde ilerlemişti. Canan Ergüder’in oynadığı Feris ile aşk yaşayan Serkan, diziye ayrı bir renk katmıştı. Canan Ergüder’in rahatsızlığı nedeniyle ayrılması da Feris’in hamile kalmasından sonra Amerika’ya gidişiyle senaryoya eklenmişti. Bu noktadan sonra Serkan karakteri de diziye veda etti ve Feris ile aşk hikayesi de yarım kaldı. İki oyuncunun uyumlu ekran beraberlikleri, bu kez Oğlum dizisinde yeniden izleyiciye özel anlar yaşatacak.