Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan’ın naif durduğuna bakmayın agresif halini görmek istemezsiniz!

Hafsanur Sancaktutan’ın naif durduğuna bakmayın agresif halini görmek istemezsiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ya Çok Seversen isimli yeni Kanal D dizisinin kadın başrolü olarak başarılı bir süreç yaşamakta olan Hafsanur Sancaktutan, Kerem Bürsin ile de iyi bir dizi çifti oldu.

İki genç oyuncunun enerjisinin yansıması ile birlikte son dönemde sosyal medyada isimlerinin çok konuşulduğunu ve dünyanın birçok ülkesinde de gündem olduklarını söylemek yanlış olmayacaktır.

Son dönemin yükselen kadın yıldızlarından olan Hafsanur Sancaktutan hakkında hayranlarının merak ettiği çok şey var. Hürriyet gazetesindeki röportajında kendisi ile ilgili bazı detaylardan bahseden ünlü oyuncu, naif görüntüsünün altında çok agresifleşebilecek bir yapısı olduğundan bahsetti.

Dışardan insanların ‘ne kadar tatlı ve efendi’ yorumları ile karşılaşan ünlü oyuncu, kendisini şu sözlerle tarif etti:

“Tatlıyım, enerjiğim ama benim de çok agresifleşebildiğim yanım var. Onu da genelde kalp kırmadan atlatmaya çalışıyorum. Kırmadan, incitmeden karşı tarafa uyarımı yaparım. Çünkü yapmazsam ne o anlayacak ne de ben mutlu olacağım, mutsuz olmak istemem.”

Herkesin işini doğru yapması gerektiğini düşünen Hafsanur Sancaktutan, eğer bu gerçekleşmez ise agresif birisine dönüşebilir.

Ünlü oyuncu bu konuda oldukça kararlı ve şu sözlerle de dikkat çekti: “Herkes işini doğru yapmalı. Eğer ortada bunu yapmayanlar varsa, ben hayatı kolaylaştırmaya çalışırken kimse benimkini kolaylaştırmıyorsa, buna sinirlenirim. Bir de aptal yerine konmak ve yok sayılmak beni sinirlendirir.”

Aptal yerine konmaktan hoşlanmadığını, yok sayılmaya tahammülünün olmadığını anlatan Hafsanur Sancaktutan, yaramaz çocuklar gibi bir tavrının da olduğunu söyledi.

Sokakta oynayarak büyüdüğünden bahseden oyuncu, bu nedenle de kendisini çok şanslı buluyor. Oyuncu, “Kız arkadaşlarıma da çok çektirdim. Hâlâ görüşürüm çocukluk arkadaşlarımla, o günleri konuşur, güleriz” dedi.