Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisine bir isim daha katıldı

Camdaki Kız dizisine bir isim daha katıldı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinde yeni hikayelerle yeni isimler diziye dahil oluyor. Bir süre önce diziden bir ayrılık da yaşanmıştı. Yüşra Geyik’in oynadığı Melisa karakterinin hikayesi, beklenmeyen bir şekilde bitirildi. Geyik, diziden ayrılırken, arkasında bir de söylenti bıraktı!

Dizinin senaryosunda Melisa (Meliha) olarak yer alan Yüsra Geyik’in rolünün giderek daha etkin bir hale geldiği ve bazı oyuncuların bu durumdan rahatsız olduğu şeklinde iddialar yansımıştı medyaya. Bu söylentilerin ardından da Yüşra Geyik’in oynadığı Meliha, başka bir şehre gönderilerek, Koroğlu ailesi içinde yaşattığı kriz de bitirilmiş oldu.

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun rol aldıkları dizi, son haftalarda düşen reytingleriyle de dikkatleri çekmekte. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesine dayanan dizi, giderek izleyici tarafından heyecanını kaybettiği, bazı bölümlerinin sıktığı şeklinde eleştiriler almaktaydı.

Bu nedenle diziye yeni hikayeler katılması ve heyecanın arttırılması hedefleniyor. Yapılan değişimlerden de bu durum anlaşılabiliyor. OGM Pictures imzalı diziye usta bir isim geldi son bölümde. Bu kez Rafet Koroğlu’nun geçmişinden bir kişi ortaya çıktı! Koroğlu’nun aşk hikayesi diziye ayrı bir renk katacak. Rafet’in eski defterlerinin açılmasıyla birlikte dizide Gülsün karakteri, son günlerin öne çıkan ismi olacak.

Camdaki Kız dizisine bir isim daha katıldı 7

Gülsün’e dizide Laçin Ceylan hayat veriyor. 1990’lı yıllardan beri oyunculuk yapan ve tiyatro kökenli olan usta isim, pek çok dizi ve sinema filminde rol aldı. Özellikle Hatırla Sevgili ve Çilek Kokusu dizilerinden de tanınıyor.

Rafet Koroğlu, geçmişte yaşanan aşk hikayesi üzerinden dizide öne çıkacak. Rafet’in açılacak aşk defterinden yeni bir karakter çıkacak ve bu karakter hikayede büyük krizi de tetikleyecek.

2018 yılında İnsanlık Suçu ve 2019 yılında da Aşk Ağlatır isimli dizilerin ardından 3 yıldır ekranda olmayan Laçin Ceylan, yeniden dönmeye hazırlanıyor. Ceylan, pek çok genç oyuncuya da eğitmenlik yapan, sektördeki usta isimler arasında yer almakta.

Camdaki Kız dizisinin 31. bölüm fragmanı aşağıda…