Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Mehmet Günsur, kızı Cloe ile bir dizide oynadı! Babası ile benzerliği şaşırttı!

Oyuncu Mehmet Günsur, kızı Cloe ile bir dizide oynadı! Babası ile benzerliği şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Ünlü Oyuncu Mehmet Günsur’un kızıyla İtalya’da yayınlanan bir dizide oynadığı öğrenildi. 1989 yılında Geçmiş Bahar Mimozaları isimli bir dizi ile ilk kez izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu, son yıllarda ise Atiye, Fi, Muhteşem Yüzyıl, Aşk Tesadüfleri Sever gibi yapımlarıyla gündeme geldi.

İtalya’da yaşayan ve işleri için Türkiye’ye gelen oyuncu, 2006 yılında İtalyan yönetmen Katerina Mongio ile evli. Günsür’ün bu evlilikten Ali, Maya ve Cloe adında üç çocuğu bulunuyor. Günsur’un kızlarından Cloe ile İtalya’da bir dizide rol aldığı gündeme geldi.

Rai-1 kanalında yayınlanan Lea (Yeni Bir Gün) dizisi, İtalya’da büyük ilgi gören bir yapım oldu ilk bölümüyle. 1. bölümde 5 milyon izleyiciye ulaşan Lea dizisi, aynı gün ekrana gelen “Inter Milan-Roma” maçını geride bıraktı ve izleyicilerin yüzde 22.4’üne ulaştı.

8 bölüm olarak tasarlanan dizide, Günsür’ün kızı ile kamera karşısına geçmiş olması da büyük bir sürpriz oldu. Günsur’un kızı Cloe, “Martina” rolünü canlandırıyor. Oyuncunun 3 çocuğundan en küçüğü olan Cloe, anne ve babasının mesleğine gönül vermiş anlaşılan! Cloe’nin bu rolle babasının daha küçük yaşında oyunculuğa ilk adımını atmış olduğu görülüyor.

Oyuncu Mehmet Günsur, kızı Cloe ile bir dizide oynadı! Babası ile benzerliği şaşırttı! 6

Dizide, Mehmet Günsür sanatçılara eşlik ederek dünyayı dolaşan Türk kökenli bir müzisyen olan ‘Arturo Minerva’ karakterini oynuyor. Müzisyen, bir ilişkisinden istemeyerek kız çocuğu sahibi olur ve annesi çocuğu terk eder. Arturo, Martine ismini koyduğu çocuğuyla İtalya’ya yerleşir ve ona tek başına bakar.

İtalyan yönetmen eşi ve çocuklarıyla birlikte 22 yıldır İtalya’da yaşayan Mehmet Günsür, bir röportajında Roma’da yaşamaktan çok mutlu olduğunu, şehirde görünmez bir şekilde yaşadığını, rahat ettiğini anlatmıştı. Oyuncu günlük hayatını da şöyle özetlemişti:

“Sabahları çocuklarını okula götüren, veli toplantılarına giden bir babayım. Tamamen normal bir baba… Çocuklarıma aşığım, üçüne de! Kızlar zaten tek bir bakışlarıyla beni eritiyorlar. Oğlan da aramızdaki en hassas olan insan, o da ayrı bir boyutta. Yavaş yavaş ergenliği başladı. Güzeller, çok güzeller.”