Ana sayfa Dizi Haberleri Nihal Yalçın, Oğlum dizisindeki oyunculuğu ile izleyenlerin resmen bağrını yakıyor!

Nihal Yalçın, Oğlum dizisindeki oyunculuğu ile izleyenlerin resmen bağrını yakıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’de bu hafta 2. bölümü yayınlanan Oğlum dizisinde, izleyicinin içini kahreden bir cinayetin sırrı çözülmeye çalışılıyor. Küçük bir çocuğun ölümünün ardından, bir başka çocuğun cinayeti üstlenmesiyle, iki ayı aileyi kahreden bir süreç yaşanıyor dizide.

Başrollerinde Songül Öden, Canan Ergüder, Timur Acar, Serhat Teoman, Nihal Yalçın ve Feyyaz Duman’ın rol aldıkları dizide, izleyicinin her izlediğinde gözlerinden yaşlar akan bir isim var. Oğlunu çok acı bir şekilde kaybeden anneye Nihal Yalçın hayat veriyor.

Oğlu Kaan’ın cesedinin bulunmasının ardından şoka giren ve onun öldüğüne bir türlü inanmak istemeyen Melike karakterini Nihal Yalçın, o kadar iyi bir performansla oynuyor ki izleyiciyi göz yaşlarına boğuyor.

Nihal Yalçın’ı ekrandaki Avrupa Yakası, Yalan Dünya gibi komedi dizilerinde ve Okan Bayülgen’in programındaki ilginç komik kadın karakter Nahide Ekengil olarak izleyenler için, oyuncunun komedideki başarısı malum. Pek çok sinema filmindeki başarılı oyunculuğunun yanı sıra bu kez ağır dramatik bir dizideki rolü ise oyuncunun başarısına başarı ekliyor.

Nihal Yalçın, Oğlum dizisindeki oyunculuğu ile izleyenlerin resmen bağrını yakıyor! 7

Tiyatro kökenli bir isim olan Nihal Yalçın, ödüllü bir isim. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nün ardından, Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Bölümü’nden de yüksek lisans yapmış bir oyuncu. Yalçın,
2005 yılından beri dizi ve sinema filmlerinde rol alıyor ve her projesinde dikkat çekiyor.

Oğlum dizisinde de acılı anne Melike olarak her sahnesiyle ayrı büyülüyor oyuncu. Ay Yapım imzalı dizinin bu hafta yayınlanan 2. bölümünde yine izleyiciyi göz yaşlarına boğdu. Oğlunun ölümünün acısını yaşayan bir anneye hayat veren oyuncu, performansıyla izleyiciden sosyal medyadan pek çok beğeni mesajı alıyor.

Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor. Dizi geçen hafta yayınlanan ilk bölümüyle tüm kişiler kategorisinde dokuzuncu olmuş, AB’de günü altıncı olarak bitirmiş ve ABC1’de ise sekizincilik elde etmişti.