Ana sayfa Dizi Haberleri Kendi Düşen Ağlamaz dizisi beklenmedik büyük bir başarının sahibi oldu!

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi beklenmedik büyük bir başarının sahibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dönemi geride kaldı ama akıllarda da TRT1’in başarılı dizileri dışında reytinglerde iyi sonuçlar elde eden pek fazla dizi olmadığı gerçeği kaldı. Eylül ayı ile birlikte televizyon kanalları yeni dizileri ile izleyicileri bir kez daha kendisine çekmek için mücadele edecek.

Kendi Düşen Ağlamaz isimli dizi ise yaz döneminin en başarılı projelerinden birisi olarak öne çıktı. Eylül Tumbar da genç bir yetenek olarak sosyal medyada öne çıktı ve Alize karakteri ile kariyerinin başında geniş bir izleyici kitlesinin beğenisini kazandı.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin bölümleri hem televizyonda hem de youtube ortamında geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Reytinglerde 3’lü seviyelerde oranlar elde eden dizi, yaz döneminin diğer yapımlarına nazaran daha istikrarlı ve güçlü bir pozisyonda kaldı. İzleyicilerin desteği youtube ortamında da devam etti. Dizinin ilk bölümünün 10 milyon izlenme oranına ulaşması da önemli bir başarı olarak dikkatleri çekti.

İlk bölümleri youtube ortamında 5 milyonun üzerinde izlenme oranlarına ulaşması ile birlikte dizinin gençler tarafından da yoğun bir şekilde takip edildiğini söylemek mümkün oluyor. Sosyal medyada da dizinin geniş bir etkileşim elde ettiğini ifade etmek gerekiyor.