Ana sayfa Sosyal Medya Bambaşka Biri dizisine Hande Erçel hayranları büyük umut bağladı!

Bambaşka Biri dizisine Hande Erçel hayranları büyük umut bağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel’in Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinden 2 sezon sonra yeniden ekranlara dönüşü hayranlarını büyük bir heyecana sürükledi. Oyuncunun başrolünde yer aldığı Bambaşka Biri isimli dizinin hazırlıkları yoğun bir tempoda devam ediyor.

Bambaşka Biri dizisi ile birlikte Burak Deniz ile yeniden partner olan Hande Erçel, yıllar önce yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisinden bu yana büyük deneyimler elde etti. Geniş bir hayran kitlesini peşinden sürükleyen oyuncu, sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok farklı ülkesinde geniş hayran kitlesine sahip.

Oyuncunun sıkı takipçileri yeni dizi Bambaşka Biri’nin reytinglerde başarılı olması gerektiğini, dizinin düşük oranlar elde eder ise Fox TV tarafından fazla desteklenmeyeceğini iyi biliyor. Savcı Leyla karakteri ile yepyeni bir rol ile ekranda izleyeceğimiz oyuncu, Burak Deniz ile de başarılı bir partnerlik yürütecektir. İkilinin Aşk Laftan Anlamaz dizisinden bu yana yeniden bir araya gelmesini isteyen hayranlarının arzusu da böylelikle gerçekleşmiş oldu.

Hande Erçel ile ilgili sosyal medyada yayınlanan binlerce hayran yorumu sonucunda geçtiğimiz haftadan itibaren sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncu olması da dikkat çeken bir detay. Oyuncunun hayranları hem heyecanlı hem meraklı hem de başarılı olması için yoğun bir şekilde destek çalışması yapıyor.

Bambaşka Biri dizisine Hande Erçel hayranları büyük umut bağladı! 7

Hande Erçel’in yeni karakterde nasıl bir görüntü çizeceğini merak edenler, merakla 11 Eylül Pazartesi akşamı başlayacak olan dizinin ilk bölümünü bekliyor.

Fragmanları sosyal medya ortamında 5 milyonun üzerinde izlenen Bambaşka Biri dizisinde en ünlü haber spikerlerinden Kenan Öztürk ile, dişli ve gözü pek savcı Leyla karakteri izleyicileri çok etkileyecektir.

Dizinin yönetmen koltuğunda reyting rekortmeni dizilere imza atan Neslihan Yeşilyurt otururken; senaryosunu gündem yaratan başarılı dizilerin senaristi Ethem Özışık kaleme alıyor.

“Bambaşka Biri” ilk bölümüyle 11 Eylül Pazartesi saat 20.00’de FOX’ta yayınlanacak.