Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’ın 58. bölümü için arka arkaya gelen yorumlar şaşırttı! Bu kez Burcu Biricik çok iddialı konuştu!

Camdaki Kız’ın 58. bölümü için arka arkaya gelen yorumlar şaşırttı! Bu kez Burcu Biricik çok iddialı konuştu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, gerçek bir hikayeden uyarlanmakta. İzleyiciyi en çok çeken durum da bu! Son dönemde pek çok diziye ilham olan gerçek hikayelerin alıntılandığı DR. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız, beğeni ile izlenen bir yapım olmayı sürdürüyor. OGM Pictures imzalı dizinin bu hafta 24 Kasım Perşembe akşamı 58. bölümü yayınlanacak.

3. sezonuyla izleyenler tarafından merakla takip edilen Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın, giderek isyana dönüşen ve yeni bir hayat için artık tüm gemileri yakan halini görmeye başlıyoruz. Nalan, geçtiğimiz hafta Cana’nın Sedat’tan hamile olduğunu öğrenince yüzündeki ilginç ifade ile dikkatleri çekmişti.

Üzülmesi beklenirken aslında adeta ona özgürlüğünü sağlayacak bir bilgiye ulaşmıştı! Cana bilmeden Nalan’a tüm baskılardan ve bağlarından kurtulması için büyük bir fırsat verdi! Mutsuz evliliğini bitirmek, arkasından iş çevirenlere gerçeği haykırmak, çekip gitmek ve artık Hayri ile yeni bir hayata başlamak için eline büyük bir koz geçti Nalan’ın…

Camdaki Kız'ın 58. bölümü için arka arkaya gelen yorumlar şaşırttı! Bu kez Burcu Biricik çok iddialı konuştu! 9

Bu hafta ekrana gelecek bölümde Nalan’ın duygu ve ruh değişimlerini çarpıcı sahnelerle izleyeceğiz. Öyle ki ekran başındaki izleyenleri hayli sarsacak anların yaşanacağını daha önce Enis Arıkan yaptığı bir paylaşımla göstermişti. Fragmanın yayınlanmasının ardından Arıkan, Burcu Biricik’in bazı sahneleri çekilirken çok ağladığını itiraf etmişti.

Camdaki Kız'ın 58. bölümü için arka arkaya gelen yorumlar şaşırttı! Bu kez Burcu Biricik çok iddialı konuştu! 10

Merakları arttıran bu paylaşımdan sonra Burcu Biricik’ten gelen bir başka paylaşım, Camdaki Kız’ın yeni bölümü için iddiaları hayli büyüttü! Biricik, dizinin en iyi bölümü olarak gördüğü 58. bölüm için izleyenleri önceden hem meraklandırdı hem de dikkatleri çekti.

Camdaki Kız'ın 58. bölümü için arka arkaya gelen yorumlar şaşırttı! Bu kez Burcu Biricik çok iddialı konuştu! 11

Fragmanı instagram sayfasında yayınlayan Burcu Biricik, 2. tanıtımı ekrana gelen dizi için “Bu gelmiş geçmiş en iyi Camdaki Kız bölümü olabilir mi?” notunu düştü. İki ayrı tanıtımla zaten heyecanlanan izleyici, Burcu Biricik’in bu sözlerinden sonra daha da meraklandı! Şimdi dizinin yeni bölümü için adeta nefesler tutuldu! İzleyenlerin pek aklından çıkaramayacağı sahnelerle 58. bölümü Nalan’ın iplerinden kurtulup bambaşka bir hayata yelken açtığı, herkesin bir ‘oh’ çektiği, ‘yeter artık’ diye bağırmasını bekleyenlerin ‘sonunda’ dedikleri bir bölüm olarak hatırlayacağız…

Nalan’ın annesine bir daha eve ve o hayata dönmeyeceğini söylemesi, Sedat’ın Cana’ya kendisini bir daha göremeyeceğini söylemesi ve babası ile ilgili acı itirafları ile birlikte tüm ailenin bireyleri tarafından bir bir çözülmelerine şahitlik edeceğiz…

İşte Camdaki Kız 58. bölüm 2. fragman…