Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın Hayri’si Cihangir Ceyhan; ‘Adanalı olduğuma bakmayın, pamuk gibi bir insanım’ dedi!

Camdaki Kız’ın Hayri’si Cihangir Ceyhan; ‘Adanalı olduğuma bakmayın, pamuk gibi bir insanım’ dedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Adana merkezli Sıfır Bir dizisinde oynadıktan sonra büyük dikkat çeken oyuncu Cihangir Ceyhan, Çukur dizisinde ‘Azer’ karakteri ile ekranlara geldikten sonra  büyük kitleler tarafından tanındı. Oyuncu, Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz ve Zuhal Olcay gibi isimlerle kamera karşısına geçtiği Alev Alev adlı dizideki performansıyla da beğeni topladı.

Yeni sezonda Kanal D’nin çok izlenen dizisi Camdaki Kız’da ‘Hayri’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu, YouTube’da yayınlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programına konuk oldu. Cihangir Ceyhan programda, özel hayatı ve iş yaşamıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aslen Adana’lı olan oyuncu, “Adanalı insanlar sert görünseler bile merhametlidir. Çok fazla acının yaşandığı topraklar, bunların üzerine bir sürü kitap yazılmış, filmler çekilmiş.Çoğu zaman daha nahif bir insanım ama sert göründüğümü biliyorum. Bunu değiştirmek için ekstra dikkat ediyorum. Dikkat ede ede sonunda pamuk gibi biri oldum” açıklamasıyla dikkat çekti.

Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan; ‘Adanalı olduğuma bakmayın, pamuk gibi bir insanım’ dedi! 7

Annesi vefat ettiğinde henüz 2 yaşında olduğunu belirten oyuncu, çocukken kendisini etkileyen travmatik olayları ise şu sözlerle anlattı; “Dört kardeştik, bir ablam da vefat etti. Suda boğuldu. 6 yaşımdaydım. Küçüktüm, çok anlayamadım. Abim ve ablam yaşanan olaydan bana kıyasla daha çok etkilendiler, çok kaotikti.”

Oyuncu olmadan önce bir gazetede haftanın iki günü muhabirlik de dahil olmak üzere pek çok iş yaptığını söyleyen Cihangir Ceyhan, “Harbiye’de bir kanepede yatıyordum, soğuk, ısıtmasız… Mücadele bitmez” sözleriyle dikkat çekti. Oyuncunun  konuk olduğu programın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;