Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinden ayrıldığı asparagas haberlerini Eser Eyüboğlu yalanladı!

Gönül Dağı dizisinden ayrıldığı asparagas haberlerini Eser Eyüboğlu yalanladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi ikinci sezon finalinin adından yaz arası verdi. Dizinin ikinci sezon finalinin ardından Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan projeden ayrılmış ve hayranlar da büyük bir üzüntü yaşamıştı.

Berk Atan ile birlikte 2 sezondur dizinin başrolünde yer alan Gülsim Ali İlhan’ın Dilek karakterinin hikayesi bittiği için ayrıldığı söylendi. Ardından ise bir başka ayrılık haberi daha ortaya çıktı. Selami Ferses karakterini canlandıran Eser Eyüboğlu hakkındaki haberler de izleyicileri üzdü. Bazı basın organlarında yer alan ayrılık iddiasının doğru olmadığı ise oyuncunun mesajıyla ortaya çıktı.

Eser Eyüboğlu, Gönül Dağı dizisinin ekibinden ayrıldığı yönünde basında çıkan haberlerden sonra bunun doğru olmadığını instagram paylaşımı ile ortaya koydu.

Gönül Dağı dizisinden ayrıldığı aspargas haberlerini Eser Eyüboğlu yalanladı! 4

Gönül Dağı dizisi sayesinde kariyerinde bir hayli etkili bir noktaya gelen ve milyonların sevgisini kazanan Eser Eyüboğlu, üçüncü sezonda yer alacağını şu ifadelerle belirtti:

“Gönül Dağı’nı özleyenler ellerini kaldırsın!.. Yeni sezonda görüşmek üzere…”

Bu mesaj ile birlikte Eser Eyüboğlu hakkında yapılan asparagas haberleri de yalanlamış oldu.

Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezonu için dizinin senaristleri yeni dönemin hikayesini oluşturmaya devam ediyor. Üçüncü sezonda bazı değişiklikler yaşanması ve yeni karakterlerin de diziye dahil olması bekleniyor.