Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı’nda sete çıkmaya çok az kaldı ancak ortada büyük bir problem var!

Gönül Dağı’nda sete çıkmaya çok az kaldı ancak ortada büyük bir problem var!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT 1’in kış sezonunda cumartesi akşamları ekrana gelen dizisi Gönül Dağı, sessiz ama güçlü bir şekilde reytinglerde zirveyi elden bırakmıyor. Ancak diziyi üçüncü sezonunda büyük bir sorun bekliyor. Bu problemin çözümü için çalışmalar devam ediyor.

Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın yer aldığı Gönül Dağı dizisi üçüncü sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin üçüncü sezonu için ekip ağustos ayının ortasında sete çıkacak. Ancak sete çıkmaya günler kala çok önemli bir problem hala çözülemedi.

Bu problem, başrol kadın oyuncusunun olmaması. İkinci sezonun sonunda Berk Atan’ın canlandırdığıTaner ve Gülsim Ali İlhan’ın hayat verdiği Dilek çığ altında kalmıştı. Dilek hayatını kaybetmişti. Gülsim Ali İlhan’ın da diziden ayrıldığı açıklanmıştı.

Gönül Dağı’nda sete çıkmaya çok az kaldı ancak ortada büyük bir problem var! 7

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan çok başarılı bir çift olmuştu. Dolayısıyla Gülsim Ali İlhan’ın ayrılığının dizinin reytinglerine nasıl bir etkisi olacağı büyük merak konusu. Gönül Dağı’nın reytinglerini kaybetmemesi için güçlü bir ismi başrole getirmesi gerekiyor.

Yapım şirketinin başrol kadın oyuncu için arayışları sürüyor. Ancak dizinin sete çıkmasına çok kısa süre kalmasına rağmen hala açıklanan bir isim yok. Bu da akıllara yeni kadın oyuncunun hala belli olmadığı sorusunu akıllara getiriyor.

Geçen hafta gelen bir haberde de Gönül Dağı’nda Selami Ferses karakterini canlandıran Eser Eyüboğlu’nun diziden ayrıldığı duyurulmuştu. Ancak bu hafta Eser Eyüboğlu’nun diziden ayrılmamaya karar verdiği ortaya çıktı. Durumla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Eyüboğlu, paylaşımında “Gönül Dağı’nı özleyenler ellerini kaldırsın! Yeni sezonda görüşmek üzere…” diye yazdı.