Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın sezon finalinde düğün var!

Camdaki Kız’ın sezon finalinde düğün var!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay -Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız, 16 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak 47. bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’da Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Enis Arıkan, Selma Ergeç, Devrim Yakut, Hande  Ataizi ve Tuğrul Tülek rol alıyor.

Dizinin sezon finali öncesi yayınlanan son bölümünde heyecan doruğa çıktı.  Selen ve Feride’nin Cana’nın hamileliğini sonlandırmak için yaptığı plandan kurtulan Cana, hamile olduğunu Gülcihan’a söyledi.

Rafet’e karşı öfkesi artan Pervin, Rafet ve Gülcihan’ın arasını bozmak için Cavit’e gitti. Cana’nın hamileliğini öğrenen Nalan ise soluğu Cana’nın yanında aldı.

Camdaki Kız'ın sezon finalinde düğün var! 7

Dizinin sezon finalinde ise düğün heyecanı yaşanacak; Dizide ‘Selen’ karakterine hayat veren Selma Ergeç, instagram hesabından Enis Arıkan ve Tuğrul Tülek ile fotoğrafını paylaşarak, ‘Düğünümüz var!’ notunu düştü.

Ergeç’in paylaşımı, Enis Arıkan’ın canlandırdığı ‘Muzaffer’ karakterinin, diziye yeni bölümlerinde dahil olan Leyla Feray’ın canlandırdığı ‘Pera’ karakteri ile evleneceğini akla getirdi.

Öte yandan Camdaki Kız’ın yeni bölümüne, Cana’nın hamileliğini öğrenen Nalan’ın tüm aile üyeleriyle yüzleşerek, ‘Oyun Bitti!! dediği anlar damga vuracak.

16 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak 47. bölümüyle 2. sezonuna veda edecek dizi, 3. sezonuyla Eylül ayında yeniden Kanal D ekranlarında olacak.