Ana sayfa Sosyal Medya Tozluyaka daha başlamadan eleştiri yağmuruna tutuldu! İzleyiciye göre “kopyala yapıştır” olmuş!

Tozluyaka daha başlamadan eleştiri yağmuruna tutuldu! İzleyiciye göre “kopyala yapıştır” olmuş!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz dizisi Tozluyaka’nın çekimleri son hız devam ediyor. Yayın tarihi henüz açıklanmayan Tozlu Yaka’nın setinden paylaşılan fotoğraflar izleyicilerin yeni diziyi sert bir şekilde eleştirmesine neden oldu. İzleyiciler Tozluyaka’nın “kopyala yapıştır” bir dizi olduğunu iddia etti.

NTC Medya’nın Fox TV için çektiği Tozluyaka’nın çekimleri kısa süre önce başladı. Zengin ve fakir öğrencilerin çatışmasını anlatan Tozluyaka’nın setinden ilk fotoğraflar da paylaşıldı. Genç oyucuların ağırlıkta olduğu ve onlara deneyimli birkaç ismin eşlik ettiği Tozlu Yaka dizisi bu fotoğraflardan sonra eleştiri yağmuruna tutuldu.

Set fotoğraflarını gören izleyiciye göre Tozluyaka, ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinin bir kopyası. İzleyiciler aynı okulda okuyan zengin ve fakir çocukların daha sonra aşka dönüşecek çatışması ve okul formalarıyla Tozlu Yaka’nın Kardeşlerim dizisinin “kopyala yapıştır” yapılmış hali olarak yorumlandı. Hatta bazı izleyiciler Tozluyaka’yı “çakma Kardeşlerim” olarak niteledi.

Tozluyaka daha başlamadan eleştiri yağmuruna tutuldu! İzleyiciye göre “kopyala yapıştır” olmuş! 11

Gerçekten hem Kardeşlerim hem de Tozluyaka’da öğrencilerin okul üniformaları dahi aynı. Birçok izleyicinin de dikkatini çeken bu oldu. Her iki hikayenin birbirinden nasıl farklılaşacağını izleyince göreceğiz.

ATV’de yayınlanan ve ikinci sezonunu tamamlayan Kardeşlerim ile Tozluyaka çok benzer özellikler taşıyor. Bir kolejde bir araya gelen zengin ve fakir öğrencilerin arasındaki aşkları ve çatışmaları anlatan Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosu da ağırlıklı olarak genç oyunculardan oluşuyor.

Tozluyaka dizisinde Ecem Çalhan, Çağla Şimşek, Kadim Yaşar, Can Bartu Aslan, Serra Pirinç, Nebil Sayın ve Nur Yazar, Ulvi Kahyaoğlu ile Kaan Mirac Sezen gibi genç isimlere Emre Kınay, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi deneyimli isimler eşlik ediyor.

Tozluyaka’yı Kardeşlerim’e benzeten izleyicilerin bazı yorumlarını aşağıda görebilirsiniz.

Tozluyaka daha başlamadan eleştiri yağmuruna tutuldu! İzleyiciye göre “kopyala yapıştır” olmuş! 12 Tozluyaka daha başlamadan eleştiri yağmuruna tutuldu! İzleyiciye göre “kopyala yapıştır” olmuş! 13 Tozluyaka daha başlamadan eleştiri yağmuruna tutuldu! İzleyiciye göre “kopyala yapıştır” olmuş! 14 Tozluyaka daha başlamadan eleştiri yağmuruna tutuldu! İzleyiciye göre “kopyala yapıştır” olmuş! 15