Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’deki yayınına hazırlanan HBO Max’in ikinci Türk dizisi belli oldu!

Türkiye’deki yayınına hazırlanan HBO Max’in ikinci Türk dizisi belli oldu!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – ABD’li TV kanalı HBO’nun dijital platformu HBO Max çok yakında Türkiye’de yayınına başlayacak. Platformun Turkish Detective’den sonraki ikinci Türk dizisi belli oldu. Adı Kör Nokta olacak dizinin başrollerini Aslıhan Gürbüz ve Nejat İşler’in paylaşacağı belirtiliyor.

Türkiye’de bir süredir Disney Plus çılgınlığı sürerken HBO Max sessiz bir şekilde Türkiye’deki yayınına hazırlanıyor. Bugüne kadar Game Of Thrones, Succession, Chernobyl gibi çok kaliteli yapımlara imza atan HBO Max Türk içerikleri için de çalışmalarını sürdürüyor.

Platformun ilk Türk dizisi Haluk Bilginer ve Yasemin Kay Allen’ın başrolleri paylaşacağı Turkish Detective olarak duyurulmuştu. İkinci dizinin adının da Kör Nokta olacağı öğrenildi. Kör Nokta dizisihih Türkiye’nin çok sevilen ve çok başarılı iki oyuncusu Aslıhan Gürbüz ve Nejat İşler’i bir araya getireceği öğrenildi.

Türkiye'deki yayınına hazırlanan HBO Max'in ikinci Türk dizisi belli oldu! 7

Kör Nokta dizisinin senaryosu, Pera Palas’ta Gece Yarısı’nı yazan Elif Usman tarafından kaleme alınacak. Yönetmenliğini de tüm dünyada ses getiren Kara Para Aşk’ın yönetmen koltuğuna oturan Ahmet Katıksız üstlenecek. Gelen bilgilere göre dizinin çekimleri Gökçeada’da gerçekleştirilecek.

Yahşi Cazibe dizisi ile dikkatleri üzerine çeken ve Ufak Tefek Cinayetler’de canlandırdığı Merve karakteriyle performansını tam anlamıyla ortaya koyan Aslıhan Gürbüz son olarak kısa süre önce final yapan Masumlar Apartmanı’nda rol alıyordu.

Nejat İşler ise Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinin ardından BluTV için çekilen Saygı isimli dizide başrol oynamıştı. İyi Adamın 10 Günü ve Kötü Adamın 10 Günü filmlerinde rol alan başarılı oyuncu, Netflix’in en son dizisi Kuş Uçuşu’nda da sesiyle yer almıştı.

Türkiye’deki yayın tarihi hala belli olmayan HBO Max’in ilk Türk dizisi Turkish Detective için ise hazırlıklar sürüyor. Barbara Nadel’ın ‘The Cetin Ikmen Crime Novels (Inspector Ikmen)’ isimli kitap serisinden uyarlanacak dizide dedektif Çetin İkmen ve partneri Mehmet Süleyman’ın maceralarını anlatılacak. Dizinin çekimlerine çok yakında başlanacak.