Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın yeni bölümünü izleyenler aynısını düşündü, kahkahayı Burcu Biricik patlattı!

Camdaki Kız’ın yeni bölümünü izleyenler aynısını düşündü, kahkahayı Burcu Biricik patlattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, Perşembe akşamı yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin 48. bölümünde heyecan dolu anlar yaşanırken, izleyiciler, hikayenin bambaşka bir yere gitmekte olduğunu da gördü. 3. sezonuyla da ekranda yerini alan Camdaki Kız dizisi, yeni gelişmelerle birlikte merakla takip ediliyor.

Nalan’ın Hayri’yi öperken fotoğrafını çeken kişinin kim olduğunu öğrenmesi biraz zaman alacak ama yaşadığı hayatın kabusundan kurtulmak isteyen Nalan’ın zor yolculuğu da yeni başlıyor! Hayri ile yakınlaşan Nalan, yüreğinin sesini dinlemek için çırpınıyor ama bir yandan da tüm hayatı boyunca kendisine öğretilenlerden, kurallardan kaçamıyor!

Nalan’ın bu sıkışmış hali ile birlikte Koroğlu ailesinde de yeni gelişmeler yaşanıyor. Rafet’in Gülcihan’dan boşanmak istemesi de dizinin yeni sürpriziydi. Kadrosunda Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek’in yer aldığı Camdaki Kız, yeni bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı.

Camdaki Kız'ın yeni bölümünü izleyenler aynısını düşündü, kahkahayı Burcu Biricik patlattı! 10

Sezona hızlı bir dönüş yapan Camdaki Kız, 3. sezonda da izleyicinin ayarları ile oynamaya devam edecek! Bu arada dizinin yeni bölümünü izleyen hemen herkesin farkettiği bir durum vardı ki gülümsetti.

Muzaffer’in düğünü, ikinci sezonun son sahnesiydi. Bu sahneden sonra evde devam eden dizi, araya yaz döneminin girmesi nedeniyle güldüren bir duruma da imza attı! Aslında devam eden pek çok dizide aynı durum yaşanacak bu sezon da!

Camdaki Kız'ın yeni bölümünü izleyenler aynısını düşündü, kahkahayı Burcu Biricik patlattı! 11

Yaz boyunca dinlenen, bol bol tatil yapan, güneşlenen oyuncular, sezon finalinden sonra aynı sahnenin bir kaç gün sonrasıyla ekrana bronz bir şekilde geldi! Makyaj ile bu fark kapatılmaya çalışılsa da durum dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı!

Camdaki Kız'ın yeni bölümünü izleyenler aynısını düşündü, kahkahayı Burcu Biricik patlattı! 12

Burcu Biricik de bu durumu tiye alan sosyal medya paylaşımı ile dikkat çekti. Oyuncu, dizi başlamadan önce takipçilerine “Hoş bir bronzluk var üstümüzde” sözleriyle dizide yaşanan bu ayrıntıyı da önceden belirtmiş oldu.

Camdaki Kız'ın yeni bölümünü izleyenler aynısını düşündü, kahkahayı Burcu Biricik patlattı! 13

Camdaki Kız’ın Nalan’ı olarak sezon boyunca camdan bakmaya devam edeceğini de yine yaptığı bir başka paylaşımla gösteren oyuncu, dizinin ismine atıfta bulunduğu bir başka paylaşımıyla da kahkaha attırdı! Burcu Biricik, “Bu akşam yine camdayım beklerim!” notuyla izleyiciye sezonun ilk bölümünü hatırlattı…