Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinden son gelişme! Tek sezonda bitti ama başarı haberleri bitmiyor!

Kaderimin Oyunu dizisinden son gelişme! Tek sezonda bitti ama başarı haberleri bitmiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de iddialı bir dizi olarak ekranlara gelmeye başlamıştı Kaderimin Oyunu dizisi. Özellikle Hercai dizisinde kazandığı başarının ardından Akın Akınözü’nün hayranları diziyi heyecanla bekliyordu. Öykü Karayel ve Sarp Apak ile başrolü paylaşan Akın Akınözü’nün yerli ve yabancı hayranları, diziye büyük ilgi gösterdi.

Ancak yine de sezon boyunca reytingler konusunda sorun yaşadı Kaderimin Oyunu dizisi. Kanal, dizinin özellikle yurt dışında dikkatleri çekmesi nedeniyle devamına karar verdi. Sezon finali beklenen diziyle ilgili yaşanan son gelişme ise özellikle Akınözü’nün hayranlarını çok üzdü.

Star TV, yurt dışı satışları iyi gitse de Kaderimin Oyunu dizisinin reytinglerinin bir sonraki sezon devam etmesinin mümkün olmadığını görerek final yapması kararını aldı. 26. bölümüyle Haziran ayında ekrana veda etti Kaderimin Oyunu dizisi.

Kaderimin Oyunu dizisinden son gelişme! Tek sezonda bitti ama başarı haberleri bitmiyor! 8

Ancak yaz boyunca çeşitli haberlerle gündeme geldi. Akın Akınözü’nün hayranları, sosyal medyada diziyi gündemde tutarken, gelen güzel gelişmeler de sevindirdi. MF Yapım imzalı dizinin farklı ülkelere satışının gerçekleştiği biliniyordu. Ancak gelinen son noktada, uluslararası bir başarı hikayesinin yaşandığı da görülmekte!

Kaderimin Oyunu dizisinden son gelişme! Tek sezonda bitti ama başarı haberleri bitmiyor! 9

‘The Game of My Destiny’ adıyla yurtdışında büyük rağbet gören Kaderimin Oyunu dizisinin uluslararası dağıtımını üstlenen Global Agency, yaptığı açıklama ile 30 ülkeye projenin satıldığını duyurdu. NG Medya imzalı dizinin Türkiye’de ancak bir sezon sürmesi ve reytinglerinin beklenenin altında olmasına karşılık yurtdışında kazandığı başarı dikkatleri çekiyor.

Akın Akınözü hayranlığının diziye dikkat çektiği de konuşulmuştu. Oyuncunun yıldızının parladığı Hercai dizisi de 170 ülkeye satılmıştı.

Senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı ve yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği diziden gelen bu başarı haberleri, özellikle Akın Akınözü hayranlarını çok sevindirmekte…