Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin Neva’sı Başak Gümülcinelioğlu, yeni dizisiyle dönüyor!

Yargı dizisinin Neva’sı Başak Gümülcinelioğlu, yeni dizisiyle dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizisi Yargı, yeni sezonuyla merakla bekleniyor. Ancak dizide bazı ayrılıklar yaşanacağı da bir süre önce belli olmuştu. Yargı’da Hakime Neva olarak dikkatleri çeken ve oyunculuğu ile beğeni toplayan Başak Gümülcinelioğlu’nun diziden ayrıldığı, yaz döneminde ortaya çıkmıştı.

Gümülcinelioğlu’nun hayat verdiği Neva karakterinin hikayesinin bitmesi, dizinin başka bir hikaye ile yoluna devam ediyor olması bu ayrılıkta etkili oldu. Oyuncunun ayrılışının dizide nasıl bir şekilde gündeme geleceği merak konusu. Yargı dizisi ile çok sevilen Başak Gümülcinelioğlu ise yoluna yeni bir dizi ile devam ediyor.

Gümülcinelioğlu, ilk olarak Erkenci Kuş dizisiyle tanınmıştı. Bu dizinin ardından ise kendisinin en çok dikkat çeken yapımlarından birisi de Sen Çal Kapımı dizisinde oynadığı Pırıl karakteri oldu. Bu dizinin ardından da Yargı dizisindeki Neva karakteriyle çok beğenildi.

Gümülcinelioğlu, şimdi Sipahi isimli bir dizi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor. Show TV’de yayınlanacak olan diziyle ilgili detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmakta. Kadrosunda Özge Gürel, Kaan Yıldırım, Kerem Alışık, Sinan Tuzcu gibi isimlerin de yer aldığı ve bir istihbarat ajanının hikayesinin anlatılacağı dizide Başak Gümülcinelioğlu da rol alıyor.

Yargı dizisinin Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu, yeni dizisiyle dönüyor! 7

Show TV’nin iddialı yapımlarından birisi olacak olan Sipahi dizisi, istihbarat teşkilatının yetiştirdiği Korkut Ali Türkoğlu isimli karakterin yaşadıklarını anlatıyor. Senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği dizinin Ekim sonunda izleyici ile buluşması bekleniyor.

Dizide ayrıca Erkan Bektaş, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimler de rol alıyor. Projenin, Çukur dizisi gibi uzun süreli bir iş olması planlanıyor. Başak Gümülcinelioğlu’nun hayranları ise oyuncunun dizideki rolünü şimdiden merak etmeye başladı bile!