Ana sayfa Dizi Haberleri Can Kırıkları dizisi için yanlış oyuncular mı seçildi? Hayal kırıklığı olmasın!

Can Kırıkları dizisi için yanlış oyuncular mı seçildi? Hayal kırıklığı olmasın!

tarafından zk zk

Yeni sezonda yayınlanacak yeni diziler birer birer ortaya çıkmaya başladı.

Hangi oyuncuların kimlerle partner olacakları da izleyenlerin en büyük merakı. Yeni diziden çok bir araya gelecek oyuncular izleyicilerin daha çok dikkatini çekiyor.

Her yeni dizi, yeni bir ekran çiftine olan merakı da arttırıyor. Son olarak Atv’nin yeni dizisi Can Kırıkları’nda hangi oyuncuların karşı karşıya geleceği de ortaya çıktı.

Peki tercihler doğru mu? Dizinin başrol kadın ve erkeği arasındaki uyum, dizinin akıbetini de baştan koyuyor çoğunlukla.

Can Kırıkları dizisindeki oyuncuların uyumlu olup olmamaları, dizinin de sürekliliğine katkı sağlayacak etkiyi yaratmada önemli.

Posta Gazetesi Yazarı Mesut Yar, isimleri belli olan Hande Doğandemir ve Seçkin Özdemir için bakın neler söylüyor:

Can Kırıkları dizisi için yanlış oyuncular mı seçildi? Hayal kırıklığı olmasın! 7

“ÖNCE KADINLAR SONRA ERKEKLER!

Bu yaz önümüzdeki sezon için hazırlanan dizilerde nedense önce aktrisler belli oldu. Sonra da aktörler için seçimler başladı… Başrolde oynayacak aktörün belli olduğu son dizi haberi atv’den geldi. “Can Kırıkları” isimli yeni işte daha önce belirlenen başrol Hande Doğandemir’e Seçkin Özdemir eşlik edecek… Aşklı meşkli işlerde başrol oyuncularının elektriğinin tutması şart.

Bazen tutsa da yürümüyor ki Seçkin’in son işi “Tehlikeli Karım” bunun dramatik bir örneğiydi… Neyse. İki isim de kemik izleyicisi olan genç oyuncular. Senaryoyla elektrikleri tutar ya da kontak yapmazsa “Can Kırıkları”, “Hayal Kırıklıkları” adını almadan yürür gider. Hayırlısı!