Ana sayfa Dizi Haberleri Can Kırıkları dizisi, ilk bölümde Ufak Tefek Cinayetler ve Çukur’a selam çaktı!

Can Kırıkları dizisi, ilk bölümde Ufak Tefek Cinayetler ve Çukur’a selam çaktı!

tarafından zk zk
Atv’nin yeni dizisi Can Kırıkları, ilk bölümüyle Pazartesi akşamı ekrana geldi.

Dizi, Çukur, Söz ve Yasak Elma dizilerinin karşısında reytingde ilk bölümüyle henüz yüksek bir reyting alamadı.

Güçlü rakipleri olan diziyi izleyenler, hikayeyi ve oyunculukları sevdi.

Can Kırıkları dizisi, sezonda hikayesiyle sağlam duracak bir dizi olarak görünüyor.

Kadın hikayesi olması ve cinayetlerin kadınlar tarafından örtbas edilerek işbirliği yapılması gibi detaylar nedeniyle Ufak Tefek Cinayetler’i hatırlatırken, aksiyon sahneleri ve rap müzikler eşliğinde dizinin ilk sahnelerindeki girişlerle Çukur’u da fena halde hatırlattı.

İddialı bir proje olan Can Kırıkları için, Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, bakın nasıl bir değerlendirme yapıyor:

Can Kırıkları dizisi, ilk bölümde Ufak Tefek Cinayetler ve Çukur'a selam çaktı! 7

“Erkek dünyasında kadın aksiyonu sağlam

Pazartesi yarışına Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar ve Ali İpin’in rol aldığı Can Kırıkları dizisi de katıldı. Bu sezon en merak ettiğim işlerden biriydi. Çünkü senaryosunu okuyan herkesin hayran kaldığını duymuştum. NTC Medya-Mehmet Yiğit Alp işin yapımcısı, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci var. Kırgın Çiçekler’den bu ikilinin birlikteliğine alışkınız. Bir yönetmen ve yapımcının anlaşması çok önemlidir.

Can Kırıkları erkek aksiyon dizilerine karşı, yani erkek dünyasında kadın aksiyonu çok sağlam bir iş. Rejisi ve senaryosu kuvvetli. Üstelik içinde mizah duygusunu da taşıyor. İlk bölümden Ufak Tefek Cinayetler ve Çukur’a selam çakıldı. Can Kırıkları zor bir günde yarışıyor. Eylül öncesi başlasa çok daha yüksek başlayacağına iddiaya girerim. Şimdi çözüm bol bol tekrar vererek izleyicinin dikkatini çekmek. Sonrası hikayenin, rejinin ve oyuncuların izleyici üstündeki gücüne bağlı. Herkesin emeğine sağlık!”