Ana sayfa Güncel Haberler Can Yaman alışılmış starlık kavramını değiştiriyor!

Can Yaman alışılmış starlık kavramını değiştiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Dolunay ve ardından Erkenci Kuş dizilerinin yurt dışına satılmasıyla birlikte Can Yaman’a olan hayranlık katlanarak arttı. Sosyal medyada ünlü oyuncunun yabancı hayranlarının paylaşım çılgınlığını görebilirsiniz.

Türkiye en çok da starlık kavramının erişilmezlik olduğunu Megastar Tarkan ile yaşadı. Tarkan, konuşmaz, bir yerde görünmez, hakkında haber çıkmaz, insanlar ona ulaşamaz gibi imajlarla uzun yıllar belleklerde yaşadı.

Ancak Can Yaman bu tür bir starlık kavramından uzakta ve starlık kavramını da değiştiriyor.

Peki bunu nasıl yapıyor? Ünlü oyuncuyu sokakta kendisini ilgi gösteren hayranları ile birlikte samimi tavırlarıyla görebilirsiniz.

Milano’da yaptığı gibi, kaldığı otelden bir anda sokağa çıkıp kendisini bekleyen kalabalığın içine dalıp, onlarla saatlerini geçirebilir.

Sosyal medyada aktif paylaşımlar yaparak, kendi özeli hakkında detaylar verebilir.

Kendisini davet eden ülkelere seyahatler yapıp, buradaki hayranları ile havalimanından başlayan şehrin sokaklarına yansıyan bir samimiyet kurabilir.

Yani Can Yaman starlık kavramını değiştiren bir anlayış ile ilerliyor.

Hello Dergisi’nin kapağında yer alan oyuncunun starlık kavramını değiştirme iddiasının örneklerini de derginin sayfalarında bulabilirsiniz

Derginin Can Yaman ile ilgili sunumundaki şu detaylar da dikkat çekici: Son zamanlarda hakkında çok konuşulan genç aktör Can Yaman, alışık olduğumuz starlık kavramını değiştirmeye niyetli gibi. Kendisini bekleyen kalabalıklardan kaçmıyor, hayranlarının ricalarını kırmıyor, gece muhabirleriyle şakalaşıyor, yabancı kanalların canlı yayınlarına bağlanıp sosyal medyada interaktif paylaşımlarda bulunuyor. Sevgi enerjisiyle motive olan yapısını fark etmemek imkansız. Yaman ile Atina’dan sonra, Cannes’dan önce davet edildiği Roma’da bir araya geldik ve onun yıldız ışığını bu güzel ve kadim şehrin sonbahar ışığıyla buluşturduk.”