Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman bu kez oynamıyor, oynatıyor! Pasha Fencer oyununun yüzü oldu!

Can Yaman bu kez oynamıyor, oynatıyor! Pasha Fencer oyununun yüzü oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, oyun tutkunlarının ilgisini çekecek bir haberle gündemde. Yaman, bir markanın yüzü oldu ama bu kez durum farklı! Bilgisayar oyunu tutkunlarının yakından bildiği Pasha Fencer isimli oyunun yüzü olduğu öğrenildi.

Ekranlara son olarak Bay Yanlış dizisiyle gelen Can Yaman, bir önceki dizisi Erkenci Kuş ile pek çok ülkede büyük bir hayran kitlesine kavuştu. Oyuncu, dizilerinin farklı ülkelere satılmasıyla birlikte yabancı hayran sayısını da katladı.

Durum böyle olunca sadece Türkiye’de değil, başka ülkelerde de farklı markalarla anlaşmalar yapmaya başladı. Özellikle İtalyan hayranları tarafından büyük bir ilgi gören ve zaman zaman İtalya’ya giderek farklı anlaşmalar imza atan oyuncu, bu kez bir oyunla gündemde.

Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından Can Yaman’ın Pasha Fencer isimli oyunun yeni yüzü olduğunu duyurdu. Yaman, Merkezi Çin olan oyunun Türkiye ve Ortadoğu yüzü oldu.

Bugüne kadar dizileriyle ve bazı reklam anlaşmalarıyla Türkiye’de ve farklı ülkelerde adını duyuran oyuncu, şimdi bambaşka bir alanda daha yer alacak bu oyun ile.

Can Yaman’ın anlaşması sonrasında oyundaki görünümü ortaya çıktı.

İşte o fotoğraflar:

blank blank blank