Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinden Sultan Aslanbey karakteri gidiyor!

Hercai dizisinden Sultan Aslanbey karakteri gidiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Hercai dizisinden bir ayrılık haberi geldi. Dün akşam 50. bölümü yayınlanan dizinin 3. sezonunda yeni isimlerin gelişiyle birlikte diziden ayrılanlar da olacak. Bu ayrılıklardan birisinin de önümüzdeki bölümlerde gerçekleşeceği ortaya çıktı.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrolünü oynadıkları, çekimleri Mardin’de süren ve 3. sezonuyla ekrana gelen Hercai dizisinde gelişmeler hız kazanıyor. Reyyan ve Miran aşkıyla birlikte konakta da durulmayan sular, sonunda bir karakterin vedasına neden olacak.

Diziden ayrılacak karakterin Sultan Aslanbey olduğu, Gazeteci Birsen Altuntaş’ın yaptığı sosyal medya paylaşımı ile ortaya çıktı. Gülçin Santırcıoğlu’nun oynadığı karakterin nasıl gideceği ise merak konusu.

İlk sezonunda büyük bir ilgi yakalayan dizi, nispeten ikinci sezonuyla da ilgiyi korumuştu. Ancak 3. sezonun başında reytingleri düşük gelen dizi, yaşanan bazı heyecanlı gelişmeler ve sürprizlerle birlikte tekrar puanını yükseltmeyi başarmıştı.

Hercai dizisinden Sultan Aslanbey karakteri gidiyor! 7

Cuma akşamları ekrana gelen dizinin hatırı sayılır bir izleyicisi var. Ancak ilgiyi korumak için yeni ve sürpriz gelişmelerin de yapılması gerekiyor senaryoda. Gülçin Santırcıoğlu’nun oynadığı Sultan Aslanbey karakterinin ayrılışı da yeni gelişmelerden birisi.

Hangi bölümde gidecek ve nasıl bir hikaye ile diziden ayrılacak henüz bilinmiyor ama dizinin ilk bölümünden itibaren varolan bir karakterdi Sultan Aslanbey.