Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, deprem felaketi sonrası hayranlarını yardım için seferber etti!

Can Yaman, deprem felaketi sonrası hayranlarını yardım için seferber etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, Erkenci Kuş isimli dizi ile büyük popülerlik yakaladıktan sonra, İtalya’ya gitti ve son 2 yıllık süreçte de bu ülkede kendisine yeni bir kariyer yarattı. Şimdilerde Disney Plus’ta yayınlanacak olan El Turco isimli dizi projesi için Macaristan’daki çekimlerde yer alan oyuncu, Kahramanmaraş’ta aynı gün üst üste yaşanan deprem felaketinden sonra çeşitli yardım faaliyetleri yaptı.

Ünlü müzisyen Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği’ne 250 bin TL bağışlayan oyuncu, ayıca İtalya’da çocuklar adına kurduğu dernek üzerinden de hayranlarına çağrıda bulunarak yardım toplamaya başladı.

Can Yaman, son yıllarda çok hızlı şekilde yükselen popülerliği ile dünyanın dört bir yanında hayranı bulunan bir isim. Bu nedenle de yardım çabası birçok farklı ükedeki hayranını harekete geçirdi.

Ünlü oyuncu instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda da şu mesajı yayınladı:

“İçinden geçtiğimiz bu zor dönemde, ülkemde yaşanan felakete bir parça yardımı olabileceğini ümit ederek, bu kampanyayı hazırlamayı görev bildik.

İtalya’da kurduğumuz derneğimiz Can Yaman for Children olarak Türkiye’de bulunan Ahbap derneği ile işbirliği yapmaktayız.

Bio da bulunan linkten yardım linklerini bulabilirsiniz. Böyle bir felaketin dünyanın hiç bir yerinde çocukları bulmaması dileği ile şimdiden yardımlarınıza teşekkür ederiz.”

Can Yaman, deprem felaketinde sonrası hayranlarını yardım için seferber etti! 1

Türkiye’de toplanan paraların depremzedelerin yararına en iyi şekilde kullanılması için birçok ünlü oyuncu Ahbap Derneği ile işbirliği halinde çalışıyor.

İşte bu işbirliği çalışmasına yurt dışında olmasına rağmen farklı bir şekilde katkı sunan Can Yaman, İtalya’daki derneği aracılığı ile gelen bağışları Ahbap Derneği’ne ulaştırarak, depremzedelere destek için güçlü bir duruş sergiledi.

Hayranları da ünlü oyuncunun bu güçlü duruşunu destekleyen çok sayıda paylaşım yaparken, yardımlara katılarak da Türkiye’ye destek için harekete geçti.